Θέσεις Εργασίας

Oaed: Ξεκινούν οι εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Oaed: Ξεκινούν οι εγγραφές επιτυχόντων υποψηφίων για τα ΙΕΚ ΟΑΕΔ
Oaed: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των εγγραφών επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων με τη διαδικασία του παράλληλου μηχανογραφικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ (oaed).

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των εγγραφών επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων με τη διαδικασία του παράλληλου μηχανογραφικού για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ (oaed). Κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, που υπέβαλλαν παράλληλο μηχανογραφικό να προσέλθουν από την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου από 9:00 έως 14:00, στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ για να υποβάλλουν Αίτηση Εγγραφής. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ βρίσκονται στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ ww w.oaed.gr ή στον παρακάτω σύνδεσμο https://michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/index.php/site/contact

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά Απαραίτητα δικαιολογητικά για εγγραφή

  • 1. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου,Πτυχίο ΤΕΕ Β΄Κύκλου)
  • 2. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους
  • 3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ
  • 4. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία ) Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η εγγραφή του υποψηφίου ταυτόχρονα σεσχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση ΑΕΙ και Δημόσιο ΙΕΚ.

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ: Σε εξέλιξη οι αιτήσεις για εκπαιδευτικούς σε 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την ενίσχυση 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας από τον ΟΑΕΔ με εκπαιδευτικούς. Αφορά σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας ΟΑΕΔ σχολικού έτους 2021-2022. Η ημερομηνία λήξης της διαδικασίας είναι η Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59.

Ποια η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https :// www . gov . gr / ipiresies / ekpaideuse / epaggelmaties – ekpaideuses / ekpaideutes – epaggelmatikon – skholon – epas – matheteias – tou – oaed

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης →Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ

Η μοριοδότηση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με κριτήρια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα ακαδημαϊκά προσόντα και στην επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων(ΦΕΚ 3552/Β/03-08-2021), με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ. 50 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ με 33 ειδικότητες υψηλής ζήτησης εφαρμόζουν το σύστημα της Μαθητείας, το οποίο είναι και το μοναδικό δυικό σύστημα στη χώρα μας, που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή επαγγελματική εκπαίδευση στην Σχολή με την πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας (on-the-job-training).

Στόχος είναι να αποκτήσει ο εκπαιδευόμενος τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις αλλά και επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments