Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έπέστρεψε στις πασαρέλες και το ανδρικό κοινό παραληρεί

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Έπέστρεψε στις πασαρέλες και το ανδρικό κοινό παραληρεί
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Μόλις λίγο καιρό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η καλλονή επιστρέφει εντυπωσιακά στην πασαρέλα.

Δεν έχουν περάσει περισσότεροι από 6 μήνες από τότε που το διάσημο top model από τις ΗΠΑ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, έγινε μητέρα. Ωστόσο, η νεαρή καλλονή κατάφερε να εντυπωσιάσει δίχως υπερβολή τους πάντες με την επανεμφάνισή της στις πασαρέλες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η Έμιλι κατάφερε να φαίνεται σαν να μην ήταν έγκυος ποτέ…

Πιο αναλυτικά, το διάσημο μοντέλο που έγινε μητέρα στις 8 Μαρτίου, επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες και περπάτησε στο catwalk της επίδειξης Savage x Fenty στο Λος Άντζελες, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι περπάτησε ανάμεσα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και πινακίδες του Λος Άντζελες, φορώντας ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι που αποκάλυπτε τις εντυπωσιακές της αναλογίες.

Λεοπάρ γόβες με χρυσά λουράκια στον αστράγαλο, υπερμεγέθη σκουλαρίκια, ένα βραχιόλι στον καρπό και μαλλιά χτενισμένα σε πλεξούδες ολοκλήρωσαν το «καυτό» look της Ραταϊκόφσκι στην επίδειξη μόδας.

To νέο Savage x Fenty σόου θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Λίγα λόγια για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε Νο1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ.

Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό «Sport Illustrated» στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Επίσης, έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» με τον Ben Afleck.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments