Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Instagram: Ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Instagram: Ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι
Έμιλι Ραταϊκόφσκι Instagram: Το γνωστό μοντέλο έβαλε και πάλι «φωτιά» στο Διαδίκτυο με τη νέα της ανάρτησή.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εμφανίστηκε στο Instagram με ένα σκουρόχρωμο σατέν μπικίνι που αφήνει λίγα στη φαντασία των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Το γνωστό μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε… καυτές δημοσιεύσεις και είναι η αλήθεια πως δεν μας απογοητεύει ποτέ με αυτά που ανεβάζει. Και μάλιστα, έβαλε και πάλι «φωτιά» στο Διαδίκτυο με τη νέα ανάρτησή της στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία είναι τόσο σέξι όσο μας έχει μάθει.

Έτσι, η γνωστή Έμιλι εμφανίστηκε στο Ιnstagram με ένα σκουρόχρωμο σατέν μπικίνι που δεν κρύβει πολλά, κάνοντας μια στροφή που… ζαλίζει και διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό της μέσω των social media όπου «ανεβάζει» επικίνδυνα τη θερμοκρασία. Το καλλίγραμμο σώμα της και το αφοπλιστικό της βλέμμα είναι αρκετά για να καθηλώσουν όποιον βλέπει το σχετικό βίντεο ή τις δημοσιεύσεις της.

Εξάλλου, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brands του Instagram κάτι το οποίο αποτυπώνεται στην απήχηση που έχουν οι φωτογραφίες της τόσο σε likes, όσο και σε σχόλια από το ανδρικό και όχι μόνο κοινό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Introducing Satin Swim! Three new styles featuring everything from Figure charms to yummy oversized satin bows. Shop now. Link in bio 💫

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Λίγα λόγια για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke «Blurred Lines» το οποίο έγινε Νο1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ.

Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό «Sport Illustrated» στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. Επίσης, έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία «Gone Girl» με τον Ben Afleck.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments