Lifestyle

Τζούλια Νόβα: Πόζαρε με μπλούζα της Σοβιετικής Ένωσης

Τζούλια Νόβα: Πόζαρε με μπλούζα της Σοβιετικής Ένωσης
Τζούλια Νόβα: Viral έγινε η παρουσιάστρια μετά από ανάρτησή της που φορά μπλούζα με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης. Αποστομωτική η απάντησή της.

Λίγους μήνες μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της, η Τζούλια Νόβα διανύει την πιο τρυφερή περίοδο στη ζωή της, αφού περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. Ωστόσο, μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ήταν αρκετή για να «ανάψει φωτιάς» στα social media.

Ο λόγος της δημοσίευσης ήταν άλλος, με το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης» να μιλά για την εγκυμοσύνη της, αλλά κάποιοι ασχολήθηκαν με τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Στη φωτογραφία ποζάρει χαμογελαστή, κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Και κάπως έτσι ξαφνικά σαν θαύμα ήρθες και όλα άλλαξαν», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Τζούλια Νόβα.

Η Ουκρανή παρουσιάστρια φόρεσε με μπλούζα που έφερε τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο δηλώντας ξεκάθαρα επαναστάτρια. Αρκετοί συνεχάρησαν την ξανθιά καλλονή, μερικοί, ωστόσο, έσπευσαν να αφήσουν αρνητικά και προσβλητικά σχόλια κάτω από τη δημοσίευση.

Τζούλια Νόβα: Η αποστομωτική απάντηση

Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….???»

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω», συμπληρώνοντας:

«Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος».

Τζούλια Νόβα: Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της και η εγκυμοσύνη

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, έχοντας στο πλευρό της τον άνθρωπό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Η Τζούλια Νόβα, αν και προσπάθησε να κρατήσει την είδηση της εγκυμοσύνης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν τα κατάφερε, αφού κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και έτσι η ίδια την επιβεβαίωσε με την παραπάνω ανάρτηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments