Αθλητισμός

Τσέλσι: Ανανεώνει το συμβόλαιο του Κρίστενσεν

Τσέλσι: Ανανεώνει το συμβόλαιο του Κρίστενσεν
Τσέλσι: Αν και ο Αντρέας Κρίστενσεν προσέγγισε και άλλες ομάδες, είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο ανανέωσης του.

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αντρέας Κρίστενσεν, καθώς αποτελεί την βασική επιλογή του Τόμας Τούχελ. Ο προπονητής της Τσέλσι στην αρχή του καλοκαιριού είχε υπογράψει το συμβόλαιο ανανέωσης του μέχρι το 2024.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Daily Mail», η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε την Τσέλσι για τον Δανό διεθνή σέντερ μπακ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι του 2022.

«Ξέρω πως ο Τούχελ πιστεύει σε μένα. Είχα μια δύσκολη συνεργασία με τον Φρανκ Λάμπαρντ, αλλά από την ημέρα που ανέλαβε ο νέος τεχνικός βρήκα ξανά τη θέση μου στην ενδεκάδα. Θέλω να μείνω και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους», τόνισε σχετικά ο Κρίστενσεν.

Λίγα λόγια για τον Κρίστενσεν

O Αντρέας Κρίστενσεν είναι Δανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Τσέλσι και στην Εθνική Δανίας στη θέση του αμυντικού. Σε ηλικία 8 ετών εντάχθηκε στην Μπρόντμπυ και το 2012 ξεκίνησε να παίζει στην ομάδα νέων της Τσέλσι. Το 2013 έγινε μέλος της ομάδας των ανδρών του αγγλικού συλλόγου, ενώ από το 2015 ως το 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκλάντμπαχ. Επέστρεψε στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2017 και έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στις 20 Αυγούστου, στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον της Τότεναμ.

Στην Εθνική Δανίας παίζει από το 2015 και σημείωσε το πρώτο του γκολ στις 14 Νοεμβρίου 2017, στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με την Ιρλανδία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Στη συνέχεια, επελέγη στο ρόστερ της ομάδας στο Μουντιάλ 2018.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments