Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Το καυτό μίνι που φούντωσε την Κύπρο

Δέσποινα Βανδή: Το καυτό μίνι που φούντωσε την Κύπρο
Δέσποινα Βανδή: Μερικές νέες «καυτές» φωτογραφίες της δημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια το βράδυ του Σαββάτου. Απολαύστε υπεύθυνα!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή ανέβασε μερικές νέες «καυτές» φωτογραφίες της το βράδυ του Σαββάτου.

Αρχικώς, η τραγουδίστρια πόσταρε τις πόζες της από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένει στην Κύπρο και έπειτα συνέχισε ποστάροντας το μαγαζί που εμφανίζεται.

Η μεγαλόνησος μάλλον «φούντωσε» βλέποντας το αποτέλεσμα του… φακού.

Τα λόγια είναι περιττά. Και το μίνι της Δέσποινας τόσο… όσο για να ανάψει φωτιές!

Για την ιστορία: Ο λογαριασμός της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Instagram έχει ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τους 400 χιλιάδες followers και με αυτούς είναι που μοιράζεται πολύ συχνά νέα για την καθημερινότητά της είτε αυτή έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της είτε με τα καθαρά προσωπικά.

Δέσποινα Βανδή: Λίγα λόγια για την διάσημη και πολυαγαπημένη τραγουδίστρια

Η Δέσποινα Βανδή (πραγματικό όνομα:Δέσποινα Μαλέα) (Τύμπιγκεν, 22 Ιουλίου 1969) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια. Στην πρεμιέρα του πρώτου κύκλου του The voice το 2014 αναφέρθηκε πως η Βανδή έχει πουλήσει 1.500.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας. από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της. Δέσποινα Βανδή

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Προσωπική ζωή

Παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). Ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιο της με τον Νικολαΐδη στις 15 Ιουλίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments