Lifestyle

Λούρδη Λέον: Η κόρη της Μαντόνα στο εξώφυλλο της Vogue

Λούρδη Λέον: Η κόρη της Μαντόνα στο εξώφυλλο της Vogue
Λούρδη Λέον: Η μελαχρινή καλλονή ποζάρει και ξεσηκώνει.

Η Λούρδη Λέον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue Παρισιού και φιγουράρει στο τεύχος Σεπτεμβρίου. Η 25χρονη είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της Μαντόνα. Γεννήθηκε στις στις 14 Οκτωβρίου το 1996 στο Λος Άντζελες και πατέρας της είναι ο Κάρλος Λεόν, με τον οποίο η βασίλισσα της ποπ διατηρούσε σχέση για 2 συναπτά έτη.

Όπως είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, το όνομα Λούρδη το έδωσε στην κόρη της ως φόρο τιμής στη μητέρα της, η οποία ήθελε να επισκεφτεί την συγκεκριμένη γαλλική πόλη όπου, σύμφωνα με τους καθολικούς, εκεί λέγεται πως είχε εμφανιστεί η Παναγία σε τρία παιδιά.

Η 25χρονη Λούρδη πλέον κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα στο χώρο της βιομηχανίας. Η ίδια σε περσινή της συνέντευξη στη Vogue είχε δηλώσει πως «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι αυτό το ατάλαντο πλούσιο παιδί που του έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν είμαι». Η Lola, όπως είναι το χαϊδευτικό της, έδωσε τέλος στις φήμες που τη θέλουν να κάνει καριέρα χάρη στην Madonna.

Η Λούρδη είπε ότι εργάστηκε σκληρά για ό,τι έχει καταφέρει και δεν βασίζεται στα χρήματα της βασίλισσας της ποπ.

Είπε ακόμα ότι πλήρωσε τα δίδακτρα του κολεγίου με δικά της χρήματα και ότι ζει στο Μπάσγουικ του Μπρούκλιν, έτσι ώστε να μπορεί να «εξαφανίζεται στην πολύγλωσση δημιουργική κοινότητα». Η πιο σημαντική της δήλωσε όμως, ήταν, ότι θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι είναι πολλά περισσότερα από το γεγονός πως είναι η κόρη της Μαντόνα.

Το καυτό μοντέλο πόζαρε μαζί με την Kaia Gerber και την Bella Hadid για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Φωτογράφος ήταν η γνωστή Karim Sadli.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments