Αθλητισμός

Ρονάλντο: «Σίφουνας» στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ

Ρονάλντο: «Σίφουνας» στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ
Ρονάλντο: Σε εξαιρετική κατάσταση και πανέτοιμος δηλώνει στις προπονήσεις για την μεγάλη του επανεμφάνιση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο .

Το απόγευμα της Τρίτης έκανε ένα πρώτο ειδικό πρόγραμμα και από την Τετάρτη και μετά… φανερώνει το εκπληκτικό επίπεδο δουλειάς του στο «Κάρινγκτον».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρασύρει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με τον επαγγελματισμό και το work ethic που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά φορτσάρει για το νέο ντεμπούτο του.

Με όσα κάνει στις προπονήσεις των «κόκκινων διαβόλων», πραγματικά βάζει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δίλημμα για την φανέλα του βασικού στο Σαββατιάτικο ματς με την Νιούκαστλ.

Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος ανυπομονεί να ξαναπαίξει στο «Θέατρο των Ονείρων» φορώντας την φανέλα της Γιουνάιτεντ και το μαγικό νούμερο «7» στην πλάτη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά με την παλιά του ομάδα στο «Θέατρο των Ονείρων» και φυσικά να φορέσει την φανέλα με το μαγικό νούμερο «7»!

Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Νιουκάσλ (11/9, 17:00) σε ένα ματς που δε θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Ρονάλντο πήρε το «7» και στους Κόκκινους Διαβόλους, με τη συναίνεση και του Καβάνι, διατηρώντας τον αγαπημένο του αριθμό.

Ο Πορτογάλος έχει συνδεθεί με το νούμερο αυτό, από την πρώτη του θητεία στο Μάντσεστερ, οπότε δικαιολογημένα τον χαρακτήρισε «μαγικό» σε μια ανάρτησή του στο Instagram. Ρονάλντο

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία με τη νέα εμφάνιση, γράφοντας «είμαι πίσω εκεί όπου ανήκω παντοτινή μου αγάπη» βάζοντας για λεζάντα τη φράση: «Το 7 είναι ο μαγικός αριθμός».

Δεν αδημονεί βέβαια μόνο ο ίδιος να έρθει η ώρα της αναμέτρησης, αλλά και ο κόσμος της ομάδας, με τις πωλήσεις της φανέλας του να καλπάζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments