Lifestyle

Zendaya: Ποζάρει για την Vogue και μιλά για τη ψυχοθεραπεία της

Zendaya: Ποζάρει για την Vogue και μιλά για τη ψυχοθεραπεία της
Zendaya: Το κοινωνικό άγχος, η διαχείριση των χρημάτων, οι σπατάλες και η προσωπική ζωή με την καριέρα της.

Η Zendaya βρίσκεται στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue του μήνα και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η σταρ της δραματικής σειράς, Euphoria, μίλησε για τις εμπειρίες της στην ψυχοθεραπεία και τις αγωνίες της για το οικονομικό της μέλλον. Για τη γενιά Ζ, είναι η απόλυτη influencer.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους νέους της ηλικίας της, η 25χρονη Zendaya (το επώνυμό της είναι Coleman αλλά, όπως και η Rihanna ή η Adele, ποιος το χρειάζεται;) έχει ήδη μια μακρά και ποικίλη καριέρα πίσω της. Πρωταγωνίστρια δύο διαφορετικών σειρών της Disney, εργάζεται από τα 13 της. Οι εξωσχολικές της δραστηριότητες είχαν τον διαγωνισμό στο Dancing with the Stars (ήταν επιλαχούσα στα 16 της ) και το συν-σχεδιασμό μιας συλλογής κάψουλας για τον Tommy Hilfiger (είναι επίσης το πρόσωπο των Lancôme, Bulgari και Valentino). Είχε μια Barbie φτιαγμένη με την ομοιότητά της και γνώρισε όλους τους ήρωές της: Beyoncé («τόσο υποστηρικτική», όπως τη χαρακτηρίζει), Oprah Winfrey, Michelle Obama. Με πάνω από 104 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, το επόμενο βήμα, κατά πάσα πιθανότητα, είναι μια καριέρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Zendaya αποκάλυψε ότι ένα συχνό θέμα συζήτησης με τον θεραπευτή της είναι το άγχος της για τα χρήματα: «Η μητέρα μου είναι πιο «σφιχτή» οικονομικά και έτσι προσπαθώ να το έχω υπόψη μου. Από την άλλη ο πατέρας μου λέει: “Ξέρεις, δεν μπορείς να το ξοδέψεις όταν είσαι νεκρός “. Έτσι, εγώ βρίσκομαι κάπου ενδιάμεσα».

Και ενώ σίγουρα βγάζει πολλά χρήματα αυτές τις μέρες, η Ζεντάγια παραδέχτηκε ότι βρίσκεται σε ένα μικρό άγχος για το πως θα τα ξοδέψει. Είπε μάλιστα στο περιοδικό μια ιστορία για τις διακοπές με τον καλύτερο της φίλο που το έδωσε την πιστωτική της κάρτα για όλο το ταξίδι, ζητώντας του να πληρώσει όλα τα έξοδα με αυτή, αλλά να μην της πει πόσα ξοδευθήκαν.

«Η ελπίδα είναι να έχετε μια καριέρα όπου μπορείτε να είστε σε θέση, οικονομικά, να κάνετε απλά πράγματα που θέλετε να κάνετε επειδή απολαμβάνετε τη δουλειά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα άλλα πράγματα», εξήγησε. «Αλλά πάντα η φιλοσοφία μου είναι πως θα πρέπει πάντα να δουλεύω. Γιατί αν δεν δουλέψω, όλα μπορούν να φύγουν αύριο ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Zendaya μιλάει για τη σημασία της ψυχοθεραπείας στη ζωή της. Νωρίτερα φέτος, σε μια συνομιλία με το GQ, περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους η θεραπεία βοήθησε την ηθοποιό να ξεπεράσει το κοινωνικό της άγχος.

Περισσότερα στη βρετανική Vogue.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments