Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστροφή όνειρο με γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επιστροφή όνειρο με γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ούτε ένα ημίχρονο δεν χρειάστηκε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για να σκοράρει στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ.

Επιστροφή όνειρο για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει με την παλιά του ομάδα στο πρώτο μάλιστα ημίχρονο της παρθενικής του εμφάνισης.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε με… ριμπάουντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, απέναντι στη Νιούκαστλ. O Γκρίνγουντ σούταρε από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, και μετά από ασταθή απόκρουση του Γούντμαν, ο Ρονάλντο ακολουθούσε τη φάση και πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους».

Δείτε το γκολ:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αποθέωση στο Ολντ Τράφορντ

Νωρίτερα, κατά την άφιξη της Γιουνάιτεντ στο γήπεδο, ο Ρονάλντο όταν κατέβηκε από το λεωφορείο, αποθεώθηκε από τους χιλιάδες φιλάθλους που βρίσκονταν εκεί, με τον ίδιο να απαντά με χαμόγελο και να χαιρετά το πλήθος.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σίφουνας» στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ»

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Το απόγευμα της Τρίτης έκανε ένα πρώτο ειδικό πρόγραμμα και από την Τετάρτη και μετά… φανερώνει το εκπληκτικό επίπεδο δουλειάς του στο «Κάρινγκτον».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρασύρει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με τον επαγγελματισμό και το work ethic που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ρονάλντο πήρε το «7» και στους Κόκκινους Διαβόλους, με τη συναίνεση και του Καβάνι, διατηρώντας τον αγαπημένο του αριθμό.

Ο Πορτογάλος έχει συνδεθεί με το νούμερο αυτό, από την πρώτη του θητεία στο Μάντσεστερ, οπότε δικαιολογημένα τον χαρακτήρισε «μαγικό» σε μια ανάρτησή του στο Instagram.

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία με τη νέα εμφάνιση, γράφοντας «είμαι πίσω εκεί όπου ανήκω παντοτινή μου αγάπη» βάζοντας για λεζάντα τη φράση: «Το 7 είναι ο μαγικός αριθμός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments