Video

Χάρης Ρώμας: Βγήκα από μια σχέση 9 χρόνων και φυσικά υπήρξε λόγος

Χάρης Ρώμας: Βγήκα από μια σχέση 9 χρόνων και φυσικά υπήρξε λόγος
Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγησή του.

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας στην ΕΡΤ1 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή και τον πρόσφατο χωρισμό με την μακρόχρονη σχέση του.

Χάρης Ρώμας: Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Είμαι μόνος μου και είναι κάτι που με βρίσκει χαρούμενο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι καλά γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα».

Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1.

Χάρης Ρώμας: Λίγα λόγια για αυτόν

Ο Χάρης Ρώμας (κατά κόσμον Χαράλαμπος Ρασσίας) είναι Έλληνας ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά και έζησε εκεί μέχρι τα 6 του. Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα με την οικογένειά του. Μετά την αποφοίτησή του από την σχολή Μωραΐτη εισήχθη στην Ιατρική Αθηνών όπου υπήρξε συμφοιτητής με τον σημερινό περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Στα 25 του παντρεύτηκε με μια κοπέλα από την Ιατρική και ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια.

Η επιλογή να αφήσει την Ιατρική και να αφιερώσει τη ζωή του στην υποκριτική δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα του και του απαγόρεψε να χρησιμοποιεί το όνομα του. Έτσι έκανε καριέρα με το επίθετο της μητέρας του (Ρώμα). Ο πατέρας του αντιλήφθηκε μετά από πολλά χρόνια την δυναμική που απέκτησε ο ηθοποιός μέσω του θεάτρου και της τηλεόρασης όταν ο κόσμος τον σταματούσε και του έδινε συγχαρητήρια για τον γιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments