Αθλητισμός

Άρης – ΟΦΗ 0-0: Εγκλωβίστηκαν στο μηδέν οι κίτρινοι

Άρης – ΟΦΗ 0-0: Εγκλωβίστηκαν στο μηδέν οι κίτρινοι
Άρης - ΟΦΗ 0-0: Οι κίτρινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης για την πρεμιέρα της Super League Interwetten.

Άρης και ΟΦΗ αναμετρήθηκαν στο Κλεάνθης Βικελλίδης, στην πρεμιέρα της Super League Interwetten. Και οι δύο ομάδες έφυγαν με ένα βαθμό, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες με τους κίτρινους να χάνουν πολλές ευκαιρίες να βάλουν γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης ξεκινάει με -5 το νέο πρωτάθλημα της Super League, λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στους κίτρινους για την υπόθεση Λάσκοφ. Οι διοικούντες του Άρη ελπίζουν ότι θα βρουν λύση στο πρόβλημα και θα σβήσουν την τιμωρία.

SUPER LEAGUE / ΑΡΗΣ – ΟΦΗ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη στο 11′ με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επωφελήθηκε από τις κόντρες σε φάση διαρκείας στα καρέ του Επασί, εξαπέλυσε το σουτ από τα αριστερά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε άουτ. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Μπερτόγλιο εξαπέλυσε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Την ίδια κατάληξη είχε λίγο μετά και η ευκαιρία του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 33ο λεπτό, με το σουτ του Μαυριτανού φορ από παρόμοια θέση να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Τι έγινε στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ισορρόπησε πλήρως το παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Ντενίς, δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι.

Πρώτη ευκαιρία για τους κίτρινους στο δεύτερο μέρος ήταν με τον Ιτούρμπε στο 69ο λεπτό. Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε το σουτ λίγα μέτρα μακριά από το ημικύκλιο της περιοχής, ωστόσο η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 77′ ο Μαντσίνι έφτασε για μια ακόμα φορά κοντά από το να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο η κεφαλιά του Μπερτόγλιο από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Μαντσίνι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Επασί. Η καλύτερη στιγμή για τον Άρη συνέβη στο 82′. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Εντιαγέ έπιασε μια γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Επασί να απομακρύνει σε κόρνερ με ενστικτώδη επέμβαση.

SUPER LEAGUE / ΑΡΗΣ – ΟΦΗ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments