Τεχνολογία

Χάκερς: Το Pegasus Spyware απειλεί το iPhone σας

Χάκερς: Το Pegasus Spyware απειλεί το iPhone σας
Χάκερς: Πρόσφατα, το λογισμικό υποκλοπής Pegasus spyware προκάλεσε χάος. Ωστόσο, με την βοήθεια μίας νέας εφαρμογής μπορείτε να θωρακίσετε την η συσκευή σας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι αναφορές για το spyware που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις προκειμένου να κατασκοπεύουν ανθρώπους, έφεραν πανικό στους πολίτες . Ωστόσο, οι χρήστες iOS έχουν πλέον την επιλογή να χρησιμοποιούν τον ανιχνευτή spyware iMazing, για να εντοπίζουν το Pegasus και τους επίδοξους χάκερς.

Χάκερς: Η εφαρμογή iMazing

Η εφαρμογή iMazing είναι δωρεάν, αλλά βοηθάει μόνο στον εντοπισμό του spyware και όχι στην διακοπή του. Η εφαρμογή μεταφέρει επίσης αρχεία και δεδομένα μεταξύ συσκευών iOS, macOS και υπολογιστών Windows. Ο ανιχνευτής spyware της εφαρμογής εξετάζει το αντίγραφο ασφαλείας της συσκευής iOS. Μετά την εξέταση, εκδίδει μια αναφορά που θα μπορούσε να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν το Pegasus spyware στη συσκευή τους. iPhone

Χάκερς: Πως να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή spyware iMazing για έλεγχο για spyware pegasus;

1. Κατεβάστε και ρυθμίστε το iMazing στον υπολογιστή ή το Mac σας.

2. Συνδέστε τη συσκευή σας στην εφαρμογή iMazing χρησιμοποιώντας USB ή Wi-Fi.

3. Επιλέξτε τη συσκευή σας (iPhone ή iPad) στην πλαϊνή γραμμή της εφαρμογής. iPhone

4. Επιλέξτε Detect Spyware από τη λίστα εργαλείων iMazing.

5. Επιλέξτε Λήψη αρχείων STIX. Επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκεύονται τα αποτελέσματα ανάλυσης και σε ποια μορφή. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

6. Επιλέξτε όλα τα πλαίσια και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη ανάλυσης. Χάκερς

7. Έτσι φαίνεται η αναφορά spyware iMazing όταν εμφανίζει θετικά σημάδια δραστηριότητας spyware.

Η εφαρμογή iMazing είναι καλή για τον εντοπισμό όλων των ειδών spyware στο iOS, όχι μόνο στο Pegasus spyware. Είναι μια τροποποιημένη έκδοση του MVT, η οποία είναι πολύ πιο εύκολη στη χρήση. Ωστόσο, δεν μπορεί να απαλλάξει τη συσκευή σας από το spyware ή να εκτελέσει σάρωση σε συσκευές jailbreak. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνει η NSA για να προστατέψετε το τηλέφωνό σας από spyware.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments