Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Κιμ Καρντάσιαν: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί
Κιμ Καρντάσιαν: Μας έχει συνηθίσει να ποζάρει ημίγυμνη και να δείχνει τα κάλλη της. Τώρα εμφανίζεται έχοντας καλύψει κάθε μέρος του σώματός της, μέχρι και το πρόσωπο.

Θεωρείται το απόλυτο sex symbol κι είναι πασίγνωστή σε κάθε σπιθαμή γης του πλανήτη. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το όνειρο κάθε άνδρα και κάθε της εμφάνισή ή ανάρτησή στο διαδίκτυο προκαλεί ταραχή.

Μας έχει συνηθίσει να ποζάρει ημίγυμνη και να δείχνει τα κάλλη της. Η σούπερ σταρ έχει απασχολεί το κοινό της με τις εκάστοτε στυλιστικές επιλογές της, με εκκεντρικά λουκ και συνήθως άκρως αποκαλυπτικά.  Φροντίζει πάντα να δείχνει τα μοναδικά και πολυσυζητημένα οπίσθιά της που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Απέδειξε όμως ότι ανεβάζει τη θερμοκρασία και προκαλεί «εγκεφαλικά», ακόμα κι όταν επιλέγει να εμφανίζεται πλήρως ντυμένη, χωρίς να αφήνει ακάλυπτο κανένα μέρος του σώματός της. Έτσι, επέλεξε να εμφανιστεί με δερμάτινο οutfit από το κεφάλι μέχρι τα παπούτσια. Στην κυριολεξία φόραγε μια kinky μάσκα που της κάλυπτε όλο το πρόσωπo.

Πιο συγκεκριμένα, φορούσε ένα δερμάτινο μαύρο παλτό με ζώνη, μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες και μια μαύρη μάσκα. Το απόλυτο μαύρο το έσπαγε η λευκή της τσάντα.

Τις φωτογραφίες με το συγκεκριμένο look της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments