Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αρραβωνιάστηκε με τον Σαμ Ασγκάρι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αρραβωνιάστηκε με τον Σαμ Ασγκάρι
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε πελάγη ευτυχίας η ποπ σταρ. Πέρασε δαχτυλίδι με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμ Ασγκάρι.

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους, καθώς αντάλλαξαν δακτυλίδι αρραβώνα. Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η «Godney» με ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και επιδείκνυε με χαρά το αστραφτερό δακτυλίδι, πλάι στον σύντροφό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Εν μέσω της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται με τον πατέρα της για την υπόθεση της κηδεμονίας της, μια ιστορία που κρατά 13 χρόνια η ποπ σταρ επισημοποίησε τον δεσμό της με τον γνωστό ηθοποιό. Λίγο πριν πατήσει τα 40 (2 Δεκεμβρίου) είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ.

Ο Ασγκάρι δημοσίευσε στα social media ξεχωριστά μια φωτογραφία με το ζευγάρι να φιλιέται και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να επιδεικνύει το δαχτυλίδι.

Ο μάνατζερ του Ασγκάρι, Μπράντον Κοέν, επιβεβαίωσε στο περιοδικό People ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Η 39χρονη Σπίαρς είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν.

Παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Τζέισον Αλεξάντερ στο Λας Βέγκας το 2004, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε λίγες μέρες αργότερα. Αργότερα εκείνο το έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007.

Ο 27χρονος Ασγκάρι είναι προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στη σειρά του Showtime «Black Monday».

Διαβάστε εδώ το ιστορικό με την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ, το κίνημα #freeBritney και τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments