Οικονομία

Επανεκκίνηση τουρισμού: Δεύτερη ευκαιρία σε επιχειρήσεις να επιδοτηθούν

Επανεκκίνηση τουρισμού: Δεύτερη ευκαιρία σε επιχειρήσεις να επιδοτηθούν
Επανεκκίνηση τουρισμού: Δεύτερη ευκαιρία έχουν οι επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί στο πρόγραμμα επανεκκίνηση τουρισμού

Δεύτερη ευκαιρία έχουν οι επιχειρήσεις που είχαν απορριφθεί στο πρόγραμμα επανεκκίνηση τουρισμού. Δημοσιεύθηκε η δεύτερη τροποποίηση της Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης Επενδυτικών Σχεδίων στη Δράση «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης Πληττόμενων από την Πανδημία Τουριστικών Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» του ΕΠΑνΕΚ.

Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις, των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης που θα υποβληθεί έως την Τετάρτη 29/9/2021 και ώρα 17:00 έχει απορριφθεί, δύνανται μετά την έκδοση της σχετικής απορριπτικής απόφασης να υποβάλουν νέα αίτηση χρηματοδότησης. Η αίτηση αυτή μπορεί να υποβληθεί μέχρι και την Παρασκευή 29/10/2021 και ώρα 17:00. Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη Δράση.

Αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Απόφασης είναι η συνημμένη Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης και τα Παραρτήματα αυτής όπου έχουν ενσωματωθεί όλες οι τροποποιήσεις και συμπληρώσεις. Δ. Η παρούσα να δημοσιευθεί στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και να αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ http://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ https://www.espa.gr, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του ΕΦΕΠΑΕ http://www.efepae.gr.

Ε. Αναλυτικές πληροφορίες και ενημέρωση παρέχονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο τηλέφωνο 801 11 36 300, στο email επικοινωνίας: [email protected], και από τον ΕΦΕΠΑΕ στο τηλέφωνο 210 6985210, στο e-mail επικοινωνίας: [email protected] καθώς και από τους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments