Αθλητισμός

Παναγιώτης Φασούλας: Δεν συμμετέχει στο ΔΣ της ΕΟΚ

Παναγιώτης Φασούλας: Δεν συμμετέχει στο ΔΣ της ΕΟΚ
Παναγιώτης Φασούλας: Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γύρισε σελίδα με την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου στη θέση του προέδρου, κερδίζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ που συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά. Να σημειωθεί πως ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτης Φασούλας, δε συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση.

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς έδωσε το παρών στη διαδικασία μαζί με τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη ενώ ο Φάνης Χριστοδούλου συμμετείχε εξ αποστάσεως. Νωρίτερα ο Βαγγέλης Λιόλιος υποδέχθηκε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στα γραφεία της ΕΟΚ κι εν συνεχεία το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε για πρώτη φορά. Ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα συναντηθεί αύριο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για τα θέματα άμεσης προτεραιότητας από τον χώρο του μπάσκετ ώστε να δρομολογηθούν οι πρώτες εξελίξεις.

Υπενθυμιζεται πως η εκλογική διαδικασία, που πέρασε από σαράντα κύματα και αναβλήθηκε ουκ ολίγες φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διεξήχθη μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με 611 από τα 628 σωματεία που είχαν δικαίωμα, να ψηφίζουν. Νικητής της εκλογικής μάχης ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος, τον οποίο ψήφισαν 335 σωματεία (54.8%), ο οποίος -εκτός των άλλων- εξελέγη επίσης ως εκπρόσωπος της ΕΟΚ στην ΕΟΕ, με το ελληνικό μπάσκετ να περνά σε νέα εποχή.

Παναγιώτης Φασούλας

Παναγιώτης Φασούλας: Το πρόγραμμά και η προσφορά μας δεν ήταν αρκετά για να πεισθούν τα σωματεία

Ο Παναγιώτης Φασούλας με δήλωσή του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΟΚ δείχνει ότι τα σωματεία δεν πείστηκαν από το πρόγραμμα και την προσφορά της παράταξής του στο άθλημα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Βαγγέλη Λιόλιο.

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα σωματεία που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμά μας και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ» για την ενεργή συμμετοχή τους στην πολύμηνη προεκλογική διαδικασία και τη μάχη που έδωσαν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, τόσο για την εκλογή του Προέδρου, όσο και των μελών του ΔΣ, γίνεται φανερό ότι το πρόγραμμά μας και η προσφορά μας στο μπάσκετ, δεν ήταν αρκετά για να πεισθεί η πλειοψηφία των σωματείων ενός χώρου που υπηρετήσαμε επί δεκαετίες. Την απόφαση αυτή του εκλογικού σώματος είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments