Αθλητισμός

Europa League: Ανατροπή από Μαρτίνς πριν την Αντβέρπ

Europa League: Ανατροπή από Μαρτίνς πριν την Αντβέρπ
Europa League: Οι αλλαγές στην ενδεκάδα.

Την προετοιμασία του για την πρεμιέρα στο Europa League με την Αντβέρπ ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στον Ολυμπιακό, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη στο Europa League, απέναντι στην Αντβέρπ.

Europa League: Σημαντική αλλαγή από τον Μαρτίνς

Μάλιστα, για την αναμέτρηση κόντρα στους Βέλγους, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε μια σημαντική αλλαγή. Ποια είναι αυτή; Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα παρατάξει με 4-4-2 τους Πειραιώτες, προτιμώντας το κλασικό αγαπημένο του 4-3-3 με το οποίο έχει χτίσει την ομάδα.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Πορτογάλο τεχνικό ακούει στο όνομα Μαντί Καμαρά, από τον οποίο φαίνεται πως περιμένει πολλά ο προπονητής στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εφόσον παίξει ο διεθνής χαφ από τη Γουϊνέα, δίπλα του θα είναι οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης. Στην επίθεση θα βρίσκεται η τριάδα Ονιεκούρου, Λόπες, Ελ Αραμπί. Στην άμυνα παίξουν οι Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Europa League

Europa League: Ο διαιτητής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού

Ο Ούγγρος διαιτητής Ταμάς Μπόγκναρ ορίστηκε να διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ την Πέμπτη (16/09, 22:00). Ο 33χρονος Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ στο Λίνκολν – ΠΑΟΚ. Η UEFA όρισε τους διαιτητές για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και του Conference League.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ, ορίστηκε ο Ούγγρος διαιτητής Ταμάς Μπόγκναρ με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπάλαζ Μπούζας και Πέτερ Κόμπορ, και 4ο τον Μπάλαζ Μπέρκε. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ιταλοί Μάρκο Γκουίντα και Φιλίπο Μέλι.

Οσον αφορά το ματς του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν (16/09, 19:45) ορίστηκε ο 33χρονος Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ, που έχει ελάχιστη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για βοηθούς θα έχει τους Γουέιν ΜακΝτόνελ και Ντάρα Κίγκαν και τέταρτος ο επίσης Ιρλανδός Νιλ Ντόιλ.

Europa League: Αναλυτικά οι όμιλοι

  • 1ος όμιλος: Λιόν, Ρέϊντζερς, Σπάρτα Πράγας, Μπρόντμπι
  • 2ος όμιλος: Μονακό, Αϊντχόφεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Στουρμ Γκρατς
  • 3ος όμιλος: Νάπολι, Λέστερ, Σπάρτακ Μόσχας, Λέγκια Βαρσοβίας
  • 4ος όμιλος: Ολυμπιακός, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενερμπαχτσέ, Αντβέρπ
  • 5ος όμιλος: Λάτσιο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μαρσέιγ, Γαλατάσαραϊ
  • 6ος όμιλος: Μπράγκα, Ερυθρός Αστέρας, Λουντογκόρετς, Μίντιλαντ
  • 7ος όμιλος: Μπάγερ Λεβερκούζεν, Σέλτικ, Μπέτις, Φερεντσβάρος
  • 8ος όμιλος: Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Γκενκ, Γουέστ Χαμ, Ραπίντ Βιέννης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments