Αθλητισμός

Γιουβέντους: Δυσαρέσκεια οπαδών για τα υψηλά εισιτήρια και τα κακά αποτελέσματα στη Serie A

Γιουβέντους: Δυσαρέσκεια οπαδών για τα υψηλά εισιτήρια και τα κακά αποτελέσματα στη Serie A
Γιουβέντους: Οι οπαδοί της ομάδας σκέφτονται μέχρι και την αποχή από τα γήπεδα. Πήρε το θετικό αποτέλεσμα με τη Μάλμε.

Η σεζόν για τη Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά. Οι Μπιανκονέρι μετρούν μόλις ένα βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Serie A και βρίσκονται στη 16η θέση του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί είναι εξοργισμένοι με τις κινήσεις της διοίκησης, καθώς πιστεύουν πως δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει την ομάδα, αλλά αντίθετα προχώρησε στην αποψίλωση του ρόστερ, με χαρακτηριστική την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γιουβέντους: Στο στόχαστρο ο Ανιέλι

Ο Αντρέα Ανιέλι βρίσκεται στο στόχαστρο, διότι θεωρείται ο κύριος υπεύθυνος για ό,τι συνέβη στο σχεδιασμό της ομάδας, ενώ αγκάθι στις σχέσεις του με τους οπαδούς φαίνεται πως αποτέλεσαν επίσης οι υψηλές τιμές στα εισιτήρια των αγώνων, κάτι που ίσως τους οδηγήσει σε αποχή από τις εξέδρες. Η Curva Sud φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά της, αναρτώντας ένα πανό έξω από το Allianz Stadium, το οποίο ανέφερε: «Η σεζόν είναι μία μάχη. Ποιος θα υπερασπιστεί τη φανέλα;»

https://www.instagram.com/p/CTvWEvJKm65/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιουβέντους: «Τριάρα» κόντρα στη Μάλμε

Η Γιουβέντους πάντως μπήκε ιδανικά στο νέο Champions League καθώς επιβλήθηκε 3-0 της Μάλμε εκτός έδρας και έβαλε φρένο στα σερί αρνητικά αποτελέσματα που κουβαλούσε από τα πρώτα παιχνίδια της στην Serie A.

Μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Serie A με τον πενιχρό απολογισμό της 1 ισοπαλίας (2-2 εκτός έδρας με Ουντινέζε) και των 2 ηττών (0-1 από Έμπολι εντός και 0-1 από Νάπολι εκτός) η Γιουβέντους θέλησε να βάλει μία κόκκινη γραμμή και να αφήσει πίσω το πρόσφατο αμαρτωλό αγωνιστικό παρελθόν της, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0 της Μάλμε στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Γιουβέντους έψαχνε απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα λειτουργούσε ως σανίδα σωτηρίας μετά από τα διαδοχικά αγωνιστικά χαστούκια εντός των τειχών και το βρήκε στην Βόρεια Ευρώπη, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να διαλύει με 3-0 την Μάλμε και να μπαίνει δυναμικά στο νέο Champions League. Ο Άλεξ Σάντρο ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Τορινέζους με κεφαλιά στο 23ο λεπτό, για να πάρουν τη σκυτάλη τα δύο επιθετικά όπλα της βέκια σινιόρα, Ντιμπάλα και Μοράτα.

Στο 45ο λεπτό ο Πάουλο Ντιμπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μοράτα από τον Νίλσεν και εκτέλεσε ψύχραιμα για να κάνει το 2-0, ενώ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ήρθε και τρίτο γκολ για την ιταλική ομάδα. Δράστης ο Μοράτα που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μετά το γκολ του στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” απέναντι στην Νάπολι για την Serie A.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments