Αθλητισμός

Νίκος Γκάλης: Έβαλε τα κλάματα για τον Δημήτρη Παπανικολάου

Νίκος Γκάλης: Έβαλε τα κλάματα για τον Δημήτρη Παπανικολάου
Νίκος Γκάλης: «Υπήρξε στιγμή που ο Νικ έβαλε τα κλάματα. Τον ξέρουμε ως απόμακρο, σκληρό, αλλά δεν ισχύει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Μιλώντας ο Παπανικολάου αναφέρθηκε στο ζήτημα και τόνισε πως ο Νίκος Γκάλης δάκρυσε κατά την διάρκεια της συζήτησής τους:

«Οι Αντετοκούνμπο και Γκάλης είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι. Υπήρξε στιγμή που ο Νικ έβαλε τα κλάματα. Τον ξέρουμε ως απόμακρο, σκληρό, αλλά δεν ισχύει».

Παράλληλα, σημείωσε: «Πρέπει να σταματήσει το bullying, αλλά αυτό οφείλεται στην άγνοια των υπολοίπων. Δεν είναι ασθένεια ο αυτισμός. Έχει βαθμίδες, έχει στάδια και περισσότερες δυσκολίες».

Τι είναι το Άσπεργκερ

Είναι μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού που χαρακτηρίζεται από σημαντικές δυσκολίες στην κοινωνική αλληλεπίδραση και στη λεκτική επικοινωνία, ενώ παράλληλα εκδηλώνεται με περιορισμένες και επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές και ενδιαφέροντα. Και διαφέρει από τις άλλες διαταραχές του φάσματος του αυτισμού λόγω της σχετικής διατήρησης της γλωσσικής και γνωστικής ανάπτυξης. Νίκος Γκάλης

Το who is who του Δημήτρη Παπανικολάου

Εμφανίστηκε στο προσκήνιο σε ηλικία 15 ετών, όταν τον απέκτησε ο Σπόρτινγκ από τον Αστέρα Ζωοδόχου Πηγής και στα 18 του έκανε το πολύ μεγάλο άλμα στην καριέρα του πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό.

Είναι ένας από τους λίγους που έχουν αγωνιστεί και στους τρεις μεγάλους του ΠΟΚ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), αλλά είναι ο μοναδικός που έχει πανηγυρίσει triple crown (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα) με τους δύο αιώνιους (Ολυμπιακό 1997, Παναθηναϊκός 2007). Νίκος Γκάλης

Στην εκκίνηση της καριέρας του είχε χαρακτηριστεί νέος Φάνης Χριστοδούλου, γιατί κι αυτός μπορούσε να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις, όμως αν και έκανε σπουδαία καριέρα δεν έφτασε ποτέ στα επίπεδα του «Μπέμπη».

Πριν τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή με την Εθνική Εφήβων, ωστόσο αυτό ήταν και το τελευταίο του μετάλλιο με τη γαλανόλευκη καθώς σε επίπεδο ανδρών δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο κάποιας διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments