Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μου είχε γίνει πρόταση να είμαι ο πρώτος Bachelor

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μου είχε γίνει πρόταση να είμαι ο πρώτος Bachelor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο πρώην νικητής του Survivor προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα». Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ήταν αυτός ο πρώτος Bachelor;

Ο αγαπημένος πρώην νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις (!).

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία που ναυάγησε με τον Ατζούν, την πρόταση για το «The Bachelor» ενώ αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

Τον ενόχλησε η κριτική που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών; Ο ίδιος απάντησε: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για το τι κάναμε και τι δεν κάναμε. Σημασία έχει ότι είναι μεγάλη η καταστροφή. Όποιος έχει περιέργεια να μάθει, μπορεί να ρωτήσει».

Για την τηλεοπτική του παρουσία φέτος ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι. Έχουν γίνει συζητήσεις. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με τον Ατζούν. Η μόνη συζήτηση με τους συνεργάτες του ήταν για συμμετοχή στο Survivor 2 και 3 που δε το συζητήσαμε καθόλου περισσότερο. Μιλήσαμε περισσότερο για το 4 ως προς την παρουσίαση που δεν χρειάζεται να πω κάτι πάνω σε αυτό. Δεν ήταν οικονομικός ο λόγος που δεν έγινε η συνεργασία. Δεν εξαρτάται από το οικονομικό οποιαδήποτε επαγγελματική μου κίνηση».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε μάλιστα πως είχε πρόταση για το «The Bachelor» την πρώτη χρονιά: «Είχα πρόταση. Δεν το έχω δει φέτος. Σε σχέση με το περσινό, είναι ακριβώς αυτό που είχα δει όταν μου είχε προταθεί που είναι κάτι που δεν αισθάνομαι ούτε να το κάνω, ούτε να το παρακολουθήσω, δεν είναι κοντά σε αυτά που μου αρέσουν».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Λίγα λόγια για τον ίδιο

Έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις και κάνει ομιλίες με θέμα το motivation.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και με το παρατσούκλι «Ντάνος», (Σκιάθος, 8 Ιανουαρίου 1982) είναι Έλληνας προπονητής θαλάσσιου σκι, ηθοποιός, επιχειρηματίας, και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor, το οποίο προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Aναδείχθηκε ο νικητής του παιχνιδιού στις 5 Ιουλίου 2017.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Στις 28 Νοεμβρίου 2017, βρέθηκε στην Κύπρο όπου μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου παρουσίασαν τα Time Out Eating Awards για το 2017, τον γαστρονομικό θεσμό του νησιού που βράβευε τα καλύτερα εστιατόρια για 13η χρονιά.

Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις και κάνει ομιλίες με θέμα το motivation.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments