Αθλητισμός

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – ΠΑΟΚ 0-2: Νικηφόρα πρεμιέρα για το δικέφαλο

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – ΠΑΟΚ 0-2: Νικηφόρα πρεμιέρα για το δικέφαλο
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - ΠΑΟΚ 0-2: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο δικέφαλος του Βορρά, στον όμιλο του στο Conference League.

ΠΑΟΚ και Λίνκολν Ρεντ Ιμπς διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την νίκη στον όμιλο τους στο Conference League. Παρόλα αυτά ο δικέφαλος του Βορρά, αν και δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση, κατάφερε να νικήσει στον αγώνα με την Λίνκολν.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άξιζαν να προηγηθούν, ήταν πιεστικοί, δημιούργησαν ευκαιρίες και αν είχαν πιο ποιοτικούς και ψύχραιμους μεσοεπιθετικούς, θα πετύχαιναν ένα γκολ. Όμως, η αστοχία και ο Πασχαλάκης κράτησαν απαραβίαστη την εστία του ΠΑΟΚ.

Φάσεις και γκολ

Ο ΠΑΟΚ άρχισε νωθρά το παιχνίδι και επέτρεψε στη Λίνκολν να μην νιώσει πίεση. Μάλιστα, μετά το εικοσάλεπτο, η ομάδα από το Γιβραλτάρ βρήκε χώρους και παραλίγο να προηγηθεί στο σκορ. Όμως, ο Τορίγια και ο Γκόμες αστόχησαν σε τετ-α-τετ, ενώ ο Ανιόν δεν κατάφερε να σκοράρει με μία εντυπωσιακή εκτέλεση κόρνερ.

Αφού απέφυγε τον κίνδυνο, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στις καθυστερήσεις στο πρώτου ημιχρόνου. Ο Τέιλορ από δεξιά πέρασε δύο αντιπάλους και πάσαρε στη μικρή περιοχή, όπου ο επερχόμενος Άκπομ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

Το απρόσμενο γκολ τόνωσε την ψυχολογία των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι βγήκαν από τα αποδυτήρια με σκοπό να «κλειδώσουν» το διπλό. Το πέτυχαν στο 56’, όταν ο Μουργκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Μίτριτσα σκόραρε με γυριστό.

Με επτά αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την ήττα από τον ΠΑΣ στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου άλλαξε γκολκίπερ καθώς χρησιμοποίησε τον Πασχαλάκη κάτω από την εστία ενώ είχε στο αρχικό σχήμα τους Μιχάι, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Εσίτι, Άκπομ και Κούρτιτς.

Όπως ήταν λογικό κόντρα στην αδύναμη Λίνκολν ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να μπορεί να απειλήσει στο πρώτο δεκάλεπτο, ίσως επειδή οι παίκτες του δεν μπορούσαν να συνηθίσουν τον πλαστικό χλοοτάπητα.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη μεγάλη φάση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε στο 16′ όταν ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τετ α τετ τον Άκπομ αλλά ο Σολέρ έπιασε το πλασέ του Άγγλου φορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments