Αθλητισμός

Μοχαμαντί: Πέρασε τα εργομετρικά τεστ της ΑΕΚ

Μοχαμαντί: Πέρασε τα εργομετρικά τεστ της ΑΕΚ
ΑΕΚ: Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων πέρασε τα εργομετρικά τεστ και ανακοινώνεται την Παρασκευή.

Στην τελική ευθεία της ανακοίνωσης του Μοχαμαντί πέρασε η ΑΕΚ. Ο παίκτης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη, υποβλήθηκε στα εργομετρικά τεστ και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους κιτρινόμαυρους την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος Ιρανός αριστερός μπακ είναι από χθες στην Αθήνα και το απόγευμα της Πέμπτης (16/9) ολοκλήρωσε τα εργομετρικά, συνεχίζοντας πλέον με τις ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των ιατρικών θα βγουν το πρωί της Παρασκευής (17/9) και γι’ αυτό τυπικά η ανακοίνωση της Ένωσης πηγαίνει για αύριο.

Ικανοποιημένοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των εργομετρικών, παρά το γεγονός ότι ο Μοχαμαντί είχε ένα μικρό διάστημα αποχής από τις προπονήσεις, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Γάνδη και εκτιμάται ότι σύντομα θα βρίσκεται στο 100%.

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει στην ανακοίνωση της απόκτησής του για τρία χρόνια, με τον Μοχαμαντί να πηγαίνει και για την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ προκαλεί αίσθηση στο τέλος της προθεσμίας και για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές με την μεγάλη μεταγραφή του Μιλάντ Μοχαμαντί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιρανός διεθνής έχει ήδη στα χέρια του τα αεροπορικά εισιτήρια για την άφιξη του στην Αθήνα κι αυτή θα γίνει αύριο Τετάρτη (15/9). Η συμφωνία είναι δρομολογημένη, εδώ θα κανονιστούν και οι τελικές λεπτομέρειες και ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο στην Ένωση.

Μοχαμαντί

Η ΑΕΚ μέσα στο καλοκαίρι είχε πετύχει συμφωνία με την Γάνδη έναντι καθαρού ποσού στις 700 χιλιάδες και με σημαντικά μελλοντικά μπόνους για τον βελγικό σύλλογο. Ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη τότε, Ιρανός επίσης, εμφάνισε ακραίες απαιτήσεις για τις ετήσιες αποδοχές του 27χρονου διεθνή αριστερού μπακ, θέλοντας εκτός των άλλων να κερδίσει και χρόνο, αφού πίστευε πως θα έχει καλύτερες προτάσεις ειδικά από το αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν πάει άλλωστε πολύς καιρός από τότε που η Λιντς εμφανιζόταν έτοιμη να δώσει 6 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Μοχαμαντί.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, η Γάνδη πίεσε τον Μοχαμαντί για να ανανεώσει το συμβόλαιο του που τελείωνε το καλοκαίρι του 2022, αυτός αρνήθηκε και τελικά ο βελγικός σύλλογος αποφάσισε να προωθήσει άλλον παίκτη για βασικό και λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος, ήρθαν σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου.

Από κει και πέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες το θέμα πέρασε στα χέρια προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments