Ελλάδα

Ξάνθη: Αυτοκίνητο παρέσυρε το κορίτσι ενώ κατέβαινε από λεωφορείο

Ξάνθη: Αυτοκίνητο παρέσυρε το κορίτσι ενώ κατέβαινε από λεωφορείο
Ξάνθη: Τα παιδιά μέσα από το λεωφορείο είδαν το περιστατικό και τα περισσότερα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ξάνθη το πρωί της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε 10χρονη μαθήτρια, όταν εκείνη κατέβαινε από το λεωφορείο για να πάει στο σχολείο της.

Ξάνθη: Τι έχει γίνει γνωστό για το ατύχημα

Σύμφωνα με το evros24, η τροχαία και το ΕΚΑΒ κλήθηκαν άμεσα και το ασθενοφόρο μετέφερε τη μαθήτρια στο νοσοκομείο. Από εκεί αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αφού η κατάσταση της κρίθηκε σοβαρή.

Τα παιδιά μέσα από το λεωφορείο είδαν το περιστατικό και τα περισσότερα βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τους μιλήσει για το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου.

Ξάνθη

Σοκ στην αρκαδία από τον ξαφνικό θάνατο 15χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αρκαδία η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου στο χωριό Μαντέικα. Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr. το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια. Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία, ενώ «φως» στην αιτία του θανάτου του 15χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Αρκαδία

Χαλκίδα: Νεκρός 17χρονος από ηλεκτροπληξία

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στη Χαλκίδα καθώς πέθανε από ηλεκτροπληξία ένα 17χρονο παιδί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- τον χτύπησε ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος φέρεται να σκοτώθηκε ακαριαία όταν προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία ένα παλιό φορτηγό της οικογενειακής επιχείρησης κρεάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments