Lifestyle

Alessandra Ambrosio: Ποζάρει γυμνή στην άμμο και προκαλεί πανικό

Alessandra Ambrosio: Ποζάρει γυμνή στην άμμο και προκαλεί πανικό
Alessandra Ambrosio: Το μοντέλο ανάρτησε μία ασπρόμαυρη λήψη, χωρισμένη σε δύο φωτογραφίες, όπου ποζάρει γυμνή στην άμμο.

H Alessandra Ambrosio έχει έναν από τους διασημότερους λογαριασμούς στο Instagram και γνωρίζει πολύ καλά πώς να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον των ακολούθων της. Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret αναρτά συχνά σέξι στιγμιότυπα με το καλλίγραμμο κορμί της, τα οποία φυσικά, συγκεντρώνουν χιλιάδες likes. Έτσι έγινε και με την πιο πρόσφατη δημοσίευσή της.

Το μοντέλο ανάρτησε μία ασπρόμαυρη λήψη, χωρισμένη σε δύο φωτογραφίες, όπου ποζάρει γυμνή στην άμμο. Οι τέλειες αναλογίες της εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά το κοινό της. Η εν λόγω φωτογραφία αποτελεί τμήμα του επερχόμενου βιβλίου της «Alessandra by Stewart Shining». Πρόκειται για ένα λεύκωμα φωτογραφιών 200 σελίδων, το οποίο θα συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές της 20ετούς καριέρας της στον χώρο του μόντελινγκ. Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

View this post on Instagram

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Alessandra Ambrosio: Λίγα λόγια για αυτή

Η Alessandra Cosine Marie Ambrosio γεννήθηκε στοΣτις 11 Απριλίου 1981 στο Erechim, στη Βραζιλία στον Luiz και στον Lucilda Ambrosio. Το μοντέλο που έχει πολωνικές και ιταλικές ρίζες εντάχθηκε σε μια τάξη μοντελοποίησης στην ηλικία των 12 ετών. Δύο χρόνια αργότερα, ήταν μία από τις φιναλίστ του διαγωνισμού Elite Model Look το 1995. Πάντα ένιωθε ανασφαλής για τα μεγάλα αυτιά της και τόσο νέος όσο ήταν, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει τις υπερβολές, αλλά δεν ήταν τόσο επιτυχής και υπήρξαν επιπλοκές δύο χρόνια μετά. Έχει πει ότι η εμπειρία την αποθάρρυνε να πάρει πάλι πλαστική χειρουργική.

Ευτυχώς, η καριέρα της έχει ήδη ξεκινήσει και έχει πάρει προσφορές για να συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κλάδο της μόδας. Η Alessandra Ambrosio έκανε επίσης εμφανίσεις Η Ύστερη Καθημερινή Εμφάνιση Με τον Craig Kilburn, HBO Συνοδεία, και Αργά τη νύχτα με τον Κόναν Ο ‘Brien. Έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία Verdades μυστικά, μια βραζιλιάνικη λεωφορεία που έμεινε πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2015.

Εκτός της δουλειάς της ως μοντέλου και ηθοποιού,Η Alessandra Ambrosio είναι πρεσβευτής της Εθνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης κατά Πλάκας. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερώνεται στην υποστήριξη ατόμων με πολλαπλή σκλήρυνση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments