Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [16/09/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [16/09/2021]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, αποφασιστικότητα, ενέργεια και δυναμισμό θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Τολμήστε να προσεγγίσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα, το αποτέλεσμα θα είναι αισιόδοξο. Εσείς οι ερωτευμένοι προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, πάθος θα εμφανιστεί στις πράξεις σας, το νου σας στην υπερβολή. Εσείς οι άνευ δεσμού, θα κρατήσετε σε απόσταση πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να βάλουν όρια στην προσωπική σας ανεξαρτησία.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να τραβήξει βλέμματα ελκυστικών προσώπων. Εσείς που είστε σε σχέση πείσμα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας, αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα απορρίψετε οτιδήποτε δεν συμφωνεί ή δεν συμβαδίζει με τα δικά σας καθέκαστα. Για τους χωρισμένους συμβουλεύω να καλοδεχτείτε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξουν συνομιλίες και συναντήσεις που στόχο θα έχουν την άμεση επανασύνδεση.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να διακόψετε αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις, βασική σας επιθυμία θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα, να κλείσετε αρνητικές ιστορίες. Θα είστε αποκαλυπτικοί, ερευνητική θα είναι η στάση σας, τα γεγονότα θα σας προσφέρουν μια αποτελεσματική μέρα. Ειλικρινής συνομιλία με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις, οι συζητήσεις σας θα ανοίξουν νέο ορίζοντα με θετικές προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επαναστατική και άστατη θα είναι η στάση σας, ίσως να εμφανιστούν τάσεις φυγής και μπερδεμένα αισθήματα. Εσείς που είστε σε δεσμό, προσοχή σε πράξεις εγωισμού ή αδιαφορίας, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Θα είστε ανοιχτοί σε συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα αποκαλυφθούν κρυμμένες καταστάσεις. Σε περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία να ξέρετε πως τα τυχαία συμβάντα θα σας δώσουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με έντονη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, θα νιώσετε δυνατή εμπιστοσύνη στη γοητεία και στην ελκυστικότητα σας. Στόχος σας θα είναι να βγείτε από τα όρια του καταστημένου σας, τα γεγονότα θα σας ωθήσουν σε ανάληψη ρίσκων. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αναστολές και καθορισμένα πρέπει, ωστόσο θα είστε σε θέση να κρατήσετε σε ισορροπία ηθική και αξίες. Θα δείτε με πολύ θερμό μάτι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει ερωτικά, η εξέλιξη σας θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε ανούσιες ή καταπιεστικές σχέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις, ακόμα κι αν επρόκειτο για θέμα επανασύνδεσης. Για εσάς τους ερωτικά εντελώς ελεύθερους και μόνους, η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει απρόοπτος κεραυνοβόλος έρωτας. Από την μια στιγμή στην άλλη ένα συγκεκριμένο γοητευτικό και αυθόρμητο πρόσωπο θα ανάψει φωτιά στη καρδιά σας!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από περιορισμούς, αναστολές ή επιφυλάξεις. Θα νιώσετε την δύναμη να ξεκινήσετε μια νέα αρχή δίνοντας οριστικό τέλος σε καταστάσεις στασιμότητας. Τολμηρή θα είναι η στάση σας με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Θα σας πλησιάσει ερωτικό άτομο από το παρελθόν, στο χέρι σας θα είναι αν θα το δεχτείτε ή αν θα το διαγράψετε οριστικά!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανταγωνιστικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, στόχο θα έχετε να υπερισχύσετε και να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Σε περίπτωση που σας απασχολεί αντίζηλος θα καταφέρετε να τον εκτοπίσετε και μάλιστα με ιδιαιτέρως αποφασιστικό τρόπο. Εσείς οι ερωτικά μόνοι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία σας προτρέπω να τολμήσετε να προσεγγίσετε Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας γοητεύσει και να σας ωθήσει σε ριζοσπαστικές ενέργειες.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να πρωτοτυπήσετε, να κυριαρχήσετε, και να προβάλετε την προσωπικότητα σας με τρόπο που να μπορεί να εντυπωσιάσει. Ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, μέσα στη σχέση σας θα εφαρμόσετε μια καινούργια τακτική που θα αποδειχτεί δημιουργική, θα υπάρξει αποτέλεσμα συνεννόησης και ισορροπίας. Σήμερα η μέρα σας θα είναι κατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες και επιτυχημένες ερωτικές συναντήσεις. Ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει για τα καλά τις αισθήσεις σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το πάθος θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, ισχυρή θα είναι η θέληση σας, ωστόσο θα παρατηρηθεί αστάθεια στις προτιμήσεις σας, θα υπάρξει αδυναμία σταθερότητας. Η ερωτική σας δράση θα είναι τολμηρή, δεν θα έχετε καμία διάθεση να βάλετε φρένο σε διεκδικήσεις, είτε επρόκειτο για παλιά πρόσωπα, είτε για καινούργια. Σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε σε πράξεις προσέγγισης, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κάπως επαναστατικός ο τρόπος σκέψης σας, αποφασιστική και τολμηρή η δράση σας. Θα περάσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές ερωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε ερωτικά ανοίγματα σε άτομα που ήδη έχετε γνωρίσει. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, ό,τι νέο προκύψει δεν επρόκειτο να σας απογοητεύσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πέρα πρόσωπα που σας δημιουργούν απαισιοδοξία και αρνητικές σκέψεις. Ουσιαστικά θα κάνετε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το ταίρι σας, με στόχο να απαλλαγείτε από μονότονες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να φέρετε οριστικές ανακατατάξεις στην ερωτική σας ζωή με άφορη μια καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας συστήσουν, σας φανερώνω πως η έλξη σας θα είναι αμοιβαία.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments