Αθλητισμός

Τσέλσι: Θύμα ληστείας ο Τζέιμς

Τσέλσι: Θύμα ληστείας ο Τζέιμς
Τσέλσι: Θύμα ληστείας έπεσε ο αμυντικός της Τσέλσι Ρις Τζέιμς μέσα στην εβδομάδα, ενώ αγωνιζόταν εκτός έδρας με την ομάδα του κι όπως αποκάλυψε ο ίδιος οι άγνωστοι που μπήκαν στο σπίτι του μεταξύ άλλων του έκλεψαν το μετάλλιο του Champions League που πήρε μετά την κατάκτηση του τροπαίου το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και εκείνο της Εθνικής Αγγλίας ως φιναλίστ του Euro 2020.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ πόσταρε στο Instagram μία σειρά από εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, που έδειξαν ένα γκρουπ τεσσάρων κουκουλοφόρων ληστών να εισβάλλουν στο σπίτι του. Ο Τζέιμς είπε ότι κανένας δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

Τι συνέβη:

«Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου 2021 όταν αγωνιζόμουν για την ομάδα μου στην επιστροφή του Champions League, μια ομάδα δειλών ληστών εισέβαλλε στην οικεία μου. Κατάφεραν να σηκώσουν μαζί το βαρύ χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μερικά προσωπικά μου αντικείμενα, και να το βάλουν στο αυτοκίνητό τους», έγραψε ο Τζέιμς.

Δεν υπήρχαν κοσμήματα στο χρηματοκιβώτιο, ωστόσο, ο παίκτης είπε πως στα κλεμμένα αντικείμενα υπήρχε και το μετάλλιο του Super Cup 2021. «Αυτά τα μετάλλια κατακτήθηκαν εκπροσωπώντας την Τσέλσι και την Αγγλία, διακρίσεις που δεν μπορούν ποτέ να μου αφαιρεθούν, είτε κατέχω, είτε όχι τα φυσικά μετάλλια για να το αποδείξω», πρόσθεσε.

Ο Τζέιμς, παρόλα αυτά, απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές του να τον βοηθήσουν να εντοπίσει και να παραδώσει «αυτού του χαμηλού επιπέδου άτομα». Κατέληξε λέγοντας: «Η αστυνομία, οι εκπρόσωποί μου και η Τσέλσι (και πολλοί άλλοι) είναι όλοι μαζί μου, καθώς διαθέτουμε ακλόνητα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Πλησιάζουμε στο να τους εντοπίσουμε».

Λίγα λόγια για τον Ρις Τζέιμς

Ο Ρις Τζέιμς (8 Δεκεμβρίου 1999) είναι Άγγλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός για λογαριασμό της Τσέλσι και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Ο Τζέιμς έγινε μέλος των ακαδημιών της Τσέλσι ως νεανίας και έγινε επαγγελματίας το 2017, μια σαιζόν στην οποία ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς για τις ακαδημίες. Τη σαιζόν 2018-19 δόθηκε δανεικός στη Γουίγκαν και με την απόδοσή του κέρδισε το βραβείο παίκτη της χρονιάς για τον σύλλογο και στην ομάδα της σαιζόν για την Τσάμπιονσιπ,[4] με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να γίνει βασικό μέλος της ομάδας της Τσέλσι. Τον Οκτώβριο του 2019 έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ όλων των εποχών.

Αφότου εκπροσώπησε την εθνική Αγγλίας σε διάφορα νεανικά επίπεδα, ο Τζέιμς κλήθηκε στην εθνική αντρών τον Οκτώβριο του 2020, οπότε και πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments