Τεχνολογία

Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα τον Οκτώβριο

Microsoft Office 2021: Κυκλοφορεί επίσημα τον Οκτώβριο
Microsoft Office 2021: Η νέα έκδοση του Office πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις 5 Οκτωβρίου για όλους τους καταναλωτές.

Η Microsoft μετά το λανσάρισμα της έκδοσης Windows 11 πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα μία νέα έκδοση του Office. Το Microsoft Office 2021 πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Οκτωβρίου και θα γίνει διαθέσιμα σε κάθε λογισμικό.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση LTSC του Microsoft Office είναι περιορισμένη σε σχέση με τις εκδόσεις του Microsoft Office 365 όσο και σε σχέση με την εμπορική έκδοση του Office. Το Office 2021 θα μπορεί κανείς να το αγοράσει σε μία δεδομένη τιμή με υποστήριξη για περιορισμένη χρονική διάρκεια σε αντίθεση με το 365 που παίρνει τακτικά updates έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Τι φέρνει το νέο Microsoft Office

To Microsoft Office 2021 θα έχει το Dark Mode, θα έχει υποστήριξη dynamic arrays στο Excel, καθώς και πλήρη λειτουργία του XLOOKUP για την καλύτερη εύρεση στοιχείων σε ένα αρχείο Excel. Επίσης, θα υπάρχει και το Line Focus, μία λειτουργία που θα επιτρέπει την καλύτερη εστίαση στο κείμενο σε ένα αρχείο Word.

Η επιλογή της 5ης Οκτωβρίου δεν είναι τυχαία για την Microsoft, αφού είναι εκείνη η ημέρα που σηματοδοτεί το επίσημο λανσάρισμα των Windows 11.

Διαθέσιμο και σε Mac

Το Microsoft Office 2021 for Mac υποστηρίζει Mac με επεξεργαστή M1 και Intel, απαιτεί τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM και 10GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θα είναι αποκλειστικά σταθερή έκδοση υπό την έννοια ότι μόλις κυκλοφορήσει σε τελική μορφή δεν θα μπορούν να προστεθούν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Πάντως, στην παρούσα φάση της preview έκδοσης θα προστίθενται κάθε μήνα νέα χαρακτηριστικά με αντίστοιχα updates. Από σήμερα είναι διαθέσιμα τα Line Focus για το Word (αφαιρεί τους περισπασμούς), το XLOOKUP για το Excel (αναζήτηση σε συγκεκριμένη σειρά μέσα σε έναν πίνακα), το Dynamic Array για το Excel και το Record για το PowerPoint (αφήγηση επάνω στο slide show).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments