Αθλητισμός

Άρης: Υποδοχή από οπαδούς στο αεροδρόμιο σε υψηλούς τόνους

Άρης: Υποδοχή από οπαδούς στο αεροδρόμιο σε υψηλούς τόνους
Άρης: Yποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας οπαδοί μετά την ήττα από τον Ιωνικό και εξέφρασαν μεν τη στήριξή τους, αλλά ζήτησαν από τους παίκτες σε έντονο ύφος να μην επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση.

Η ήττα από τον Ιωνικό το βράδυ της Παρασκευής (17/09) έφερε σύννεφα στον Άρη. Πέρα από το πρόστιμο που επέβαλε σε όλους ο Καρυπίδης, η αποστολή της ομάδας τα άκουσε το βράδυ στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και μίλησαν με αυστηρό τρόπο στους παίκτες ζητώντας τους να μην επαναλάβουν ανάλογη εμφάνιση. Μάλιστα, τους επεσήμαναν ότι θέλουν να δουν την ομάδα τους να επικρατεί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής την ερχόμενη Τετάρτη (22/09, 20.30).

“Σας πιστεύουμε, σας στηρίζουμε, αλλά ξυπνήστε! Κερδίστε τον Παναθηναϊκό και όχι ξανά τέτοια εμφάνιση” είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Άρη στους παίκτες.

Ιωνικός – Άρης 1-0: Ήττα για δεύτερη συνεχόμενη φορά για τους Αρειανούς μετά το γκολ του Άοσμαν.

Άρης και Ιωνικός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην αυλαία της νέας αγωνιστικής της Superleague. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Ιωνικού, ο οποίος μπήκε με το δεξί στην Super League.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωνικός γιόρτασε την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στη Super League μετά από 14 χρόνια, επικρατώντας του Άρη με το γκολ του Άοσμαν στο 86′. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την υπεροχή στο ματς, αυτή ήταν ανούσια όμως, καθώς οι παίκτες του Μάντζιου είχαν μόλις μια τελική στην εστία της ομάδας της Νίκαιας και για δεύτερο σερί παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Φάσεις και γκολ

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη να έχει τη μπάλα στα πόδια του, να απειλεί πρώτος με τον Σάσα, αλλά τους Νικαιώτες να σκοράρουν με τον Λένις ένα τέρμα που σωστά ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με μακριά σουτ να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη χάθηκε στο 43′ από τον Ιτούρμπε ο οποίος ήταν άφαντος μέχρι εκείνη τη στιγμή και για το λόγο αυτό στο ημίχρονο έγινε αλλαγή από τον Άκη Μάντζιο στην προσπάθεια του να αλλάξει τα πράγματα.

Καλύτερος ο Άρης στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έγιναν περισσότεροι ουσιαστικοί όσον αφορά το παιχνίδι τους και την απειλή τους καθώς είχαν τρεις καλές στιγμές με τους Καμαρά, Αλί και Χαϊροβιτς αλλά μόνο μία βρήκε εστία με τον Χουτεσιώτη να αποκρούει τη μπάλα δίχως πρόβλημα.

Από την άλλη ο Ιωνικός όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να κλείσει τα μετόπισθεν και να βγει στην κόντρα εκμεταλλευόμενος τους κενούς χώρους που άφηνε η ομάδα του Μάντζιου. Ο Άοσμαν μάλιστα είχε προειδοποιήσει τον Ντένις στο 69′ αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments