Αθλητισμός

Super League: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Super League: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής
Super League: Αναλυτικά όλοι οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η δεύτερη αγωνιστική της φετινής Super League ξεκίνησε χθες στη Νίκαια με τον Ιωνικό να κερδίζει με 1-0 τον Άρη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στη Super League μετά από 14 χρόνια. Απόψε ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στους Ζωσιμάδες από τον μεγάλο εφιάλτη του, τον ΠΑΣ Γιάννινα που πέρσι τον κέρδισε 3 φορές σε διάστημα 14 ημέρων, με τους Γιαννιώτες να βρίσκουν ευκαιρία για το δεύτερο τρίποντο απόψε. Σέντρα στις 20:30 (Novasports Prime).

Αύριο, Κυριακή 19/9, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Βόλο στις 16:00, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ στις 18:15 (COSMOTE SPORT 2 HD), την ίδια ώρα στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» (Novasports 2HD), ενώ στις 20:30 ο πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία (COSMOTE SPORT 1 HD), χωρίς τον τραυματία Γιάν Εμβιλά, ενώ ο Αστέρας φιλοξενεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον ΠΑΟΚ (Novasports Prime).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments