Αθλητισμός

Τσιμίκας: Βασικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας

Τσιμίκας: Βασικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Τσιμίκας: Ο διεθνής αριστερός μπακ, είναι βασικός στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ εναντίον της Κρίσταλ Πάλας (17.00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τον Κώστα Τσιμίκα για το αρχικό σχήμα. Είναι η τρίτη εφετινή φορά που ο διεθνής μπακ ξεκινά βασικός, μετά τα παιχνίδια με Νόριτς και Μπέρνλι. Ο Γερμανός κόουτς δείχνει ξανά την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του διεθνή Έλληνα μπακ που στα τελευταία ματς έμεινε στον πάγκο καθώς επέστρεψε στη δράση ο Άντριου Ρόμπερτσον.

Στην προ ημερών πρεμιέρα των Ρεντς στο Champions League, εναντίον της Μίλαν, ο 25χρονος ακραίος αμυντικός ήταν εκτός αποστολής.

Η ενδεκάδα: Άλισον, Μίλνερ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Μανέ, Σαλάχ, Ζότα.

Στον πάγκο Γιαννούλης, Τζόλης

Η Νόριτς αντιμετωπίζει την ίδια ώρα τη Γουότφορντ και τόσο ο Δημήτρης Γιαννούλης όσο και ο Χρήστος Τζόλης βρίσκονται στον πάγκο.

Λίγα λόγια για τον Τσιμίκα

Ο Κωνσταντίνος “Κώστας” Τσιμίκας (Θεσσαλονίκη, 12 Μαΐου 1996) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσος στην Εθνική Ελπίδων και Ανδρών, καθώς και στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε τοπικές ομάδες των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, έως ότου το 2014, που πήγε στις ακαδημίες […]

Ο Κωνσταντίνος “Κώστας” Τσιμίκας (Θεσσαλονίκη, 12 Μαΐου 1996) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσος στην Εθνική Ελπίδων και Ανδρών, καθώς και στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε τοπικές ομάδες των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, έως ότου το 2014, που πήγε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, όπου κι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία το 2013-14. Κατόπιν, πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, και αργότερα στην πρώτη ομάδα, όπου αγωνίζεται έως και σήμερα. Για δύο σεζόν είχε δοθεί δανεικός σε Έσμπιεργκ φΜ και Βίλεμ ΙΙ. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας.

Από το 2015, έχει υπάρξει μέλος μικρών τμημάτων της Εθνικής Ελλάδας, αρχής γενομένης με το U19 και αργότερα με το U21. Από τον Οκτώβριο του 2018, αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών, κάνοντας το ντεμπούτο του σε έναν επίσημο αγώνα κόντρα στην Ουγγαρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments