Αθλητισμός

Βλαχοδήμος: Χάνει την σεζόν λόγω τραυματισμού

Βλαχοδήμος: Χάνει την σεζόν λόγω τραυματισμού
Βλαχοδήμος: Ο 27χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χτύπησε στη διάρκεια του παιχνιδιού της Ντιναμό Δρέσδης με τη Ντάρμσταντ και τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα ήταν πολύ άσχημα για τον παλιό παίκτη του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ο Βλαχοδήμος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα απουσιάσει τουλάχιστον για έξι μήνες από τη δράση.

Τι σημαίνει αυτό για τον παίκτη

Αυτό σημαίνει πως ο Βλαχοδήμος θα επανέλθει στην καλύτερη περίπτωση στη διάρκεια της άνοιξης και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Βλαχοδήμος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις επόμενες ημέρες, ώστε να αποκατασταθεί ο τραυματισμός.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός στη Νιμ Ολιμπίκ.

Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες της Στουτγκάρδης. Μετά από 3 χρόνια η Ξάνθη εντυπωσιασμένη από τον νεαρό επιθετικό αποφάσισε να τον αγοράσει. Τη χρονιά της παρουσίας του στην Ξάνθη πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις σημειώνοντας 3 γκολ σε 27 συμμετοχές. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου κέρδισε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη της χρονιάς στα βραβεία της διοργανώτριας αρχής και την προσοχή διεθνών μέσων.

Το καλοκαίρι του 2012 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός κατά σειρά σε Άουγκσμπουργκ (2013), Πλατανιά (το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2013-14), Εργοτέλη (το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2014-15) και Νιμ. Το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε ως ελεύθερος και τον Ιανουάριο του 2016 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Τον Ιούλιο του 2017 επέστρεψε ως ελεύθερος στη γαλλική Νιμ, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος συμμετείχε στην εθνική Νέων από το 2009 έως το 2010, έχοντας 7 συμμετοχές και 3 τέρματα (το πρώτο στον αγώνα Πολωνία-Ελλάδα 0-1). Το 2011 συμμετείχε στην εθνική Ελπίδων, με την οποία σκόραρε για πρώτη φορά στον εντός έδρα αγώνα με τη Γερμανία στα προκριματικά του Euro 2013.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments