Ειδήσεις

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [20/09/2021]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [20/09/2021]
Ερωτοσκόπιο: Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

 Κριός 

Θα ωφεληθείς αυτό το διάστημα αν κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και προβληματιστείς για κάποια θέματα. Η σημερινή Πανσέληνος σε προτρέπει να ξαναγνωριστείς με τον εαυτό σου.

Αν νιώθεις πιεσμένη να απομονωθείς από τον κόσμο γύρω σου, πίστεψε πως το επιτρέπει το σύμπαν. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλύτερα εσωτερικά και να λάμψεις εξωτερικά.

Ταύρος

Ενδεχομένως να κάνεις συγκρίσεις με το παρελθόν μέχρι να σταματήσεις και να αξιολογήσεις τις τρέχουσες σχέσεις σου – ερωτικές και μη.

Γνωρίζεις πως συμπεριφέρεσαι διαφορετικά τώρα στο όνομα της αγάπης…. από ό, τι παλαιότερα.

Γι’ αυτό άφησε να σε καθησυχάσει αυτή η αποκάλυψη για το πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή και πού κατευθύνεσαι. Απλά προχώρα.

Δίδυμοι

Προσπάθησε να μην βλέπεις την αναζήτηση ερωτικών συμβουλών σαν την έσχατη λύση. Υπάρχουν άτομα που έχουν όλη τη διάθεση να σε ακούσουν. Όμως πιθανόν οι συμβουλές που αναζητάς να προέλθουν από μια άλλη εκπληκτική πηγή καθώς ασχολείσαι με τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι χρήσιμη και διαφωτιστική.

Καρκίνος

Για να κάνεις ένα τολμηρό βήμα ή μεγαλύτερα όνειρα για το δεσμό σου, συνεπάγεται τουλάχιστον μία σημαντική απόφαση. Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να σου δημιουργήσει αρχικά κάποια σύγχυση. Ωστόσο, θα σε βοηθήσει παράλληλα, να ενημερωθείς για ορισμένες πεποιθήσεις που χρειάζεται να προσαρμόσεις στη στάση σου ώστε να οδηγηθείς σε ένα ολοκαίνουργο επίπεδο παθιασμένων δυνατοτήτων.

Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος σου υπενθυμίζει πως οι φόβοι σου, σε κρατούν μακριά από την αγάπη και την οικειότητα που σου αξίζει. Αυτό το σεληνιακό συμβάν θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις το άγχος σου και να συνδεθείς με τις σχέσεις ή τις δεσμεύσεις σου. Επομένως, δες τι μπορείς να κάνεις για να εξαφανίσεις τις τρομακτικές σκέψεις πριν προλάβουν να κάνουν την εμφάνισή τους και να στραφείς προς την άλλη κατεύθυνση… σε ένα δικαιολογημένα ευτυχισμένο μέλλον.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου υπενθυμίζει πόσο σέξι μπορεί να είναι η συνεργασία. Το σύμπαν θέλει να θυμάσαι πως η λέξη «σύμπραξη» σημαίνει ακριβώς αυτό. Γι’ αυτό πίστεψε πως οι μικρές χειρονομίες μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Όσο περισσότερο ενθαρρύνεις τον εραστή σου να σας δει σαν ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν οι γλυκές εξελίξεις.

Ζυγός

Θα σου τραβήξει την προσοχή το πώς η εστίαση που δίνεις στα εργασιακά σου, θα μπορούσε να είναι εξίσου ρομαντική ή στενή. Αλλά για να μπεις στο δρόμο της επίτευξης των παθιασμένων δυνατοτήτων σου, πρέπει να είσαι ειλικρινής για δύο πράγματα. Το πρώτο αφορά τα βαθιά, αληθινά συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Το δεύτερο περιλαμβάνει την καθοδήγηση από την καρδιά σου, για το πού εφαρμόζεται καλύτερα το αισθησιακό σου πάθος.

Σκορπιός

Η σημερινή Πανσέληνος σου τονίζει πως λίγη χαλάρωση και ανάλαφρη διάθεση στον συναισθηματικό σου κόσμο, βοηθούν στην εξέλιξή του. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αληθινό αν βλέπεις σαν αγγαρεία ή σαν ανείπωτη υποχρέωση την επιδίωξη του έρωτα ή της αρμονίας στη σχέση σου. Η αγάπη και η οικειότητα πρέπει πάντα να περιλαμβάνουν επιπολαιότητα και γέλιο. Αυτός είναι ο λόγος που το τελευταίο… είναι γνωστό σαν το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό.

Τοξότης

Η ζωή συχνά εμποδίζει τη δημιουργία ή την ενίσχυση συναισθηματικών δεσμών. Αν έχεις αφοσιωθεί στη δουλειά σου τελευταία και δε σου μένει χρόνος για ερωτικές απολαύσεις ή στιγμές οικειότητας, ήρθε η ώρα να σπάσεις αυτό το μοτίβο. Γι’ αυτό, αντί να αναρωτιέσαι πώς θα είναι αν προχωρήσεις πιο ρομαντικά και στενά, δες πώς η θετική προσπάθεια… ανεβάζει τις επιθυμίες σου, σε ένα νέο επίπεδο.

Αιγόκερως

Η σημερινή Πανσέληνος ανοίγει και διευρύνει τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αυτό θα οδηγήσει σε νέα επίπεδα αποδοχής του ενός προς τον άλλον. Δεν πρέπει πλέον να φοβάσαι να παραδεχτείς πως το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να είναι πιο εξειδικευμένο ή έμπειρο από σένα, σε κάποιους τομείς. Αντιθέτως, είναι καιρός να συνεισφέρει ο ένας στα ταλέντα του άλλου ώστε ο δεσμός σας να γίνει πιο δυνατός.

Υδροχόος

Ακόμα κι αν έχεις μια μεγάλη λίστα μ’ αυτά που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση, ο εραστής σου μάλλον θα έχει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Μπορεί να ξέρει ακριβώς τι να πει ή να κάνει για να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Σίγουρα, ξέρει πως χρειάζεσαι χώρο για να κάνεις πολλά. Το να του ανοιχτείς όμως τώρα, θα φέρει ένα κύμα ζεστασιάς στη σχέση σας, που θα εκτιμήσεις και θα λατρέψεις.

Ιχθύες

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα έχει αντίκτυπο στο πώς προβάλλεσαι ή εκφράζεσαι στους άλλους. Έχεις επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξεις την εμφάνισή σου ή να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Η άνεση και η αυτοπεποίθηση που προκύπτουν, θα σε βοηθήσουν να εκπέμψεις μια δελεαστική γοητεία. Οτιδήποτε όμως κι αν αλλάξεις επάνω σου, βεβαιώσου πως το κάνεις για τον εαυτό σου… και για κανέναν άλλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments