Ελλάδα

Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε για 14 μέρες

Χαλκίδα: Την κρατούσε όμηρο και τη βίαζε για 14 μέρες
Χαλκίδα: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το περιστατικό ομηρίας και βιασμού μίας κοπέλας.

Μια 25χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στη Χαλκίδα αφού ένας 29χρονος, που την είχε γνωρίσει στο Viber, την κρατούσε όμηρο για 14 μέρες και τη βίαζε στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο 29χρονος προσέλκυσε την κοπέλα μέσω της γνωστής εφαρμογής και την προσκάλεσε να έρθει στην Ελλάδα. Η ίδια τον επισκέφτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, όπου και πήγε στη Χαλκίδα. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο ίδιο σάιτ, η 25χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιγράφοντας στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει.

Χαλκίδα: Στο κυνήγι του δράστη η Αστυνομία

Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα πρόσθεσε πως ο 29χρονος βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι και εκείνη βρήκε αμέσως την ευκαιρία να καλέσει το 100. Οι αστυνομικοί αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή τον νεαρό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από την προηγούμενη Πέμπτη.

Χαλκίδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 23χρονος που εξανάγκαζε ανήλικη σε ερωτική επαφή

Στη σύλληψη ενός 23χρονου που εξανάγκαζε 15χρονη σε ερωτική επαφή προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από καταγγελία, ενώ στη συνέχεια προφυλακίστηκε. Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία και κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14/09/2021, ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπρόσθετα, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο. Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

Όπως αναφέρει το thestival, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης που είναι κάτω των 15 ετών, από τον 23χρονο σύντροφό της, απειλής διαρροής βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφαίνονταν σε προσωπικές τους στιγμές, πορνογραφίας ανηλίκων, απλής σωματικής βλάβης και απειλής σε βάρος οικογενειακού περιβάλλοντος της παθούσας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος άντρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments