Τεχνολογία

iPhone 13: Η απίστευτη αυτονομία της μπαταρίας του

iPhone 13: Η απίστευτη αυτονομία της μπαταρίας του
iPhone 13: Με αυτονομία μπαταρίας που απλά δεν τελειώνει... ποτέ και επιδόσεις από άλλο πλανήτη, η νέα ναυαρχίδα της Apple θα σας κλέψει την καρδιά!
iPhone 13: Με αυτονομία μπαταρίας που απλά δεν τελειώνει... ποτέ και επιδόσεις από άλλο πλανήτη, η νέα ναυαρχίδα της Apple θα σας κλέψει την καρδιά!

Εντυπωσιάζει η αυτονομία της μπαταρίας της νέας σειράς iPhone 13 της Apple.

Μια από τις μεγαλύτερες βελτιώσεις στα νέα iPhones, είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Κάτι που αφορά και τα τέσσερα iPhones. Η Apple μόλις μας παρείχε τους επίσημους υπολογισμούς της όσον αφορά την διάρκεια της μπαταρίας για τα νέα iPhones και πραγματικά δεν θα τους πιστεύεις.

iPhone 13

Όχι μόνο το iPhone 13 Pro Max είναι αυτό με την μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρίας που έχουμε δει σε iPhone, αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα παίρνουν σημαντικές αναβαθμίσεις, ιδίως όσον αφορά το video streaming.

iPhone 13 mini προσφέρει 1.5 ώρες καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το iPhone 12 mini iPhone προσφέρει 2.5 ώρες καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το iPhone 12 iPhone Pro προσφέρει 1.5 ώρες καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το iPhone 12 Pro iPhone Pro Max προσφέρει 2.5 ώρες καλύτερη μπαταρία σε σχέση με το iPhone 12 Pro Max

Με λίγα λόγια το iPhone 13 Pro Max είναι τέρας.

Σύμφωνα με το phonearena, αυτοί είναι οι επίσημοι υπολογισμοί της Apple όσον αφορά την μπαταρία κατά τη διάρκεια παρακολούθησης video. iPhone 13

iPhone 13 Pro Max — 25 ώρες iPhone  Pro — 20 ώρες iPhone  — 15 ώρες iPhone  Mini — 13 ώρες

iPhone 12 Pro Max — 12 ώρες iPhone  Pro — 11 ώρες iPhone 12 — 11 ώρες

Στο κουτί μην περιμένετε φορτιστή, μόνο καλώδιο. Όλα τα νέα iPhones υποστηρίζουν Magsafe wireless charging στα ως και 15w.

iPhone 13: Apple

H Apple Inc. (μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2007 Apple Computer Inc.) είναι αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια που σχεδιάζει, αναπτύσσει και πωλεί καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη, λογισμικό, διαδικτυακές υπηρεσίες και υπολογιστές. Τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία iSquare, θυγατρική της Quest Holdings.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments