Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα 1-1 Γρανάδα: Νέα γκέλα στο Καμπ Νου

Μπαρτσελόνα 1-1 Γρανάδα: Νέα γκέλα στο Καμπ Νου
Μπαρτσελόνα 1-1 Γρανάδα: Συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα οι Μπλαουγκράνα.

Συνεχίζει την κακή της πορεία στο ξεκίνημα της φετινής, ποδοσφαιρικής, σεζόν η Μπαρτσελόνα. Οι Μπλαουγκράνα γκέλεραν ξανά, φέρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Γρανάδα, στο Καμπ Νου. Μάλιστα, κινδύνευσαν να χάσουν, αλλά τελικά γλίτωσαν την πανωλεθρία στο.. «παρά πένετε».

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από τα αποδυτήρια με την «πλάτη στον τοίχο», καθώς οι Ανδαλουσιάνοι χτύπησαν με το καλημέρα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Στα 85” σκόραραν με τον Ντουάρτε και κρατούσαν το σπουδαίο διπλό σε όλη τη διάρκεια του ματς. Εν τέλει λύγισαν στην εκπνόη της κανονικής διάρκειας, αφού στο 90′ οι Καταλανοί ισοφάρισαν με τον Αραούχο που γλίτωσε από το στραπάτσο την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο εφιάλτης με τους Ναζαρηνούς

Ο εφιάλτης ξαναγύρισε για την Μπαρτσελόνα μετά από 144 ημέρες! Μετά την ήττα-σοκ με 1-2 από την Γρανάδα που την έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του περυσινού πρωταθλήματος (για να καταλήξει εντέλει στα χέρια της Ατλέτικο), οι δύο ομάδες έδωσαν εκ νέου ραντεβού στο Καμπ Νόου, αυτή τη φορά για την 5η αγωνιστική της φετινής La Liga, και αμφότερες φρόντισαν να πάρουν μέρος σε ένα συναρπαστικό και δραματικό ματς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο, Γκαρσία, Μπαλντέ (42′ Μινγκέθα), Μπουσκέτς (75′ Πουτζ), Φρένκι Ντε Γιονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο (46′ Λουκ Ντε Γιονγκ), Κουτίνιο (60′ Γκαβίρα), Ντεμίρ (75′ Πικέ), Ντεπάι

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιλιάνο, Κουίνι, Ντουάρτε, Άμπραμ (78′ Σάντσεθ), Εσκουδέρο (46′ Νέβα), Μόντσου, Μίλα, Ετέκι (30′ Μοντόρο), Πουέρτας (67′ Γκοναλόν), Μολίνα (67′ Σουάρες), Ματσίς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments