Αθλητισμός

Χέταφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 : Ανατροπή με το γκολ του Σουάρες

Χέταφε – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 : Ανατροπή με το γκολ του Σουάρες
Χέταφε - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 : Με το γκολ του Σουάρες στο 91' η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε την ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χέταφε και Ατλέτικο Μαδρίτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Ισπανίας.  Η εικόνα της Ατλέτικο μετά την διακοπή είναι απογοητευτική. Έμεινε στο 0-0 με την Μπιλμπάο και την Πόρτο, ενώ κόντρα στην Χετάφε για περίπου 80 λεπτά «φλέρταρε» με την ήττα. Κάπου εκεί, εμφανίστηκε ο Λουίς Σουάρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουάνος επιθετικός με δυο γκολ στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού (78΄, 90+1΄), οδήγησε τους ροχιμπλάνκος στην ανατροπή και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο, από την συμπολίτισσα Ρεάλ.

Φάσεις και γκολ

Από την άλλη, η Χετάφε του Μίτσελ, έφτασε κοντά να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα, ωστόσο μετά από έξι αγωνιστικές, έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς. Οι πρωταθλητές για ακόμη ένα παιχνίδι είχαν κακή εικόνα, έμειναν πίσω στο σκορ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τέρμα του Μίτροβιτς, το οποίο ήταν το πρώτο που δέχθηκαν από την Χετάφε μετά από δέκα χρόνια.

Πλέον, μετά από αυτό το τρίποντο, η Ατλέτικο κατάφερε να κάνει άλλη μια ανατροπή κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους, έχοντας αποκτήσει τους περισσότερους βαθμούς (24) από κάθε άλλη ομάδα στην Λίγκα. Η Χετάφε ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μίτροβιτς, ωστόσο στο δεύτερο μέρο ήταν ένας μονόλογος της Ατλέτικο.

Η αποβολή του Αλένα στο 74΄ άλλαξε τις ισορροπίες, με τον Σουάρες να μην χάνει χρόνο να αναλάβει δράση. Στο 78΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Οι συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Τρίπιερ (63΄Ερμόσο), Σάβιτς, Χιμένεθ, Λόντι (63΄Ντε Πολ), Ερέρα (84΄Βρσάλικο), Γιορέντε, Κορέα, Καράσκο, Γκριεζμάν (67΄Κούνια), Σουάρες

Χετάφε (Μίτσελ): Σόρια, Ινγκλέσιας, Τζένε, Μίτροβιτς, Κουένκα, Ολιβέιρα, Μακσίμοβιτς, Φλορεντίνο, Αλενιά, Μάτα (78΄Σίλβα), Μάτσιας (67′ Ουνάι)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments