Ελλάδα

Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο για πέντε ώρες

Βάρκιζα: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο για πέντε ώρες
Βάρκιζα: Κανείς δεν αντιλήφθηκε την απουσία του. Μήνυση υπέβαλαν οι γονείς.

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη Βάρκιζα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία ένα μικρό παιδί 2 ετών έμεινε ξεχασμένο μέσα σε σχολικό όχημα επί πέντε ολόκληρες ώρες.

Βάρκιζα: Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα. Το επόμενο δρομολόγιο ήταν μετά από αρκετές ώρες για να τα παραλάβει και να τα επιστρέψει στους γονείς τους. Κανείς δεν πρόσεξε μέσα στο όχημα έμεινε ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών. Το παιδί έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο λεωφορείο επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα ούτε στον παιδικό σταθμό δεν κατάλαβαν ότι τους έλειπε ένα παιδί.

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάματα και ένας περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Το παιδί απεγκλωβίστηκσε κατάσταση σοκ. Για το περιστατικό έγιναν 5 συλλήψεις. την Ευελπίδων έχουν οδηγηθεί μετά την σύλληψή τους ο οδηγός, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια, η βρεφονηπιοκόμος και ο διευθυντής του σταθμού.

Βάρκιζα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς στη Θέρμη

Νέο επεισόδιο με γονέα που αρνήθηκε να τηρήσει τα μέτρα που ισχύουν για την ομαλή λειτουργία των σχολείων και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού μεταξύ των μαθητών, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης πατέρας αρνήθηκε να προσκομίσει τη σχολική κάρτα που φέρει το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του προκειμένου αυτό να μπορεί να μπει στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης.

Μάλιστα, ο πατέρας φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ.  Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο πατέρας μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Θέρμης. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν πιστοποιητικό αρνητικού self test κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments