Τεχνολογία

iPhone 13: H ζήτηση του μοντέλου δικαιώνει την Apple

iPhone 13: H ζήτηση του μοντέλου δικαιώνει την Apple
iPhone 13: To νέο μοντέλο που ανακοίνωσε ο Τιμ Κουκ πριν από λίγες μέρες έχει γίνει ήδη ανάρπαστο και δικαιώνει την εταιρεία.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές μέρες από την παρουσίαση του νέου iPhone 13 από την Apple, και ήδη η ζήτηση είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Εντυπωσιάζει η αυτονομία της μπαταρίας της νέας σειράς iPhone 13 της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, το ενδιαφέρον του κοινού για το iPhone 13, ειδικά για το μοντέλο Pro, δείχνει να είναι αρκετά ζωηρό. Η Morgan Stanley προβλέπει πολύ καλούς οιωνούς για την εμπορική του πορεία στις μετρήσεις της. iPhone

Αυξάνονται τα ποσοστά ζήτησης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Morgan Stanley θεωρεί ότι το iPhone 13 Pro σημειώνει ποσοστά ζήτησης που είχε πολύ καιρό να δει η Apple για τα smartphones της, μόλις γίνονταν οι επίσημες αποκαλύψεις των χαρακτηριστικών τους. Τα στοιχεία από την αγορά δείχνουν ότι τόσο το iPhone 13 όσο και το iPhone 13 Pro συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού από το λανσάρισμά τους, ενώ αντίστοιχη πορεία είχε σημειώσει το iPhone X του 2017.

Τα δεδομένα πιστοποιούν υψηλότερη ζήτηση για το iPhone 13 Pro σε σχέση με το iPhone 13 και το iPhone 13 Mini, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα μοντέλα αυτά. Από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου έχουν σημειωθεί 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες για την οικογένεια iPhone 13, με τους αναλυτές της αγοράς να θεωρούν ότι το iPhone 13 θα μπορέσει να ξεπεράσει με άνεση τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις.

Μερικές από τις λειτουργίες του τηλεφώνου

Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει είναι στην οθόνη, όπου και στα high-end μοντέλα (από το iPhone 13 Pro και πάνω) υπάρχουν οθόνες LTPO (Low-Temparature Polycrystalline Oxide) που επιτρέπουν σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα του χρήστη.

Για παράδειγμα, αναμένεται να υποστηρίζονται στις πιο ακριβές συσκευές υψηλότερα refresh rates στα 120Hz, καθώς και να υπάρχει πλέον η δυνατότητα να υποστηριχθεί το always-on display. Ακόμη, η Apple χρησιμοποιεί μία πρωτοποριακή τεχνολογία, επιτρέποντας στο iPhone 13 να πραγματοποιεί κλήσεις, και να στέλνει μηνύματα, ακόμη κι όταν το κινητό τηλέφωνο βρίσκεται εκτός δικτύου.

To νέο μοντέλο, διαθέσιμο σε 5 χρώματα (άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε και ροζ) και με οθόνη OLED και dolby vision, θα είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα, ενώ θα εφοδιάζεται με τον νέο επεξεργαστή A15 Bionic, ο οποίος είναι 6πυρηνος και περιλαμβάνει 15 δισ. μεμονωμένους ημιαγωγούς. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει τη δυνατότητα να εκτελεί 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments