Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφουν Ελ Αραμπί και Εμβιλά

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφουν Ελ Αραμπί και Εμβιλά
Ολυμπιακός: Τα νέα από τους τραυματισμούς του Γάλλου χαφ και του Μαροκινού σέντερ φορ.

Δυο σημαντικές απουσίες βασικών παικτών θα έχει στο αποψινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της φετινής Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τους Γιάν Εμβιλά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έμειναν εκτός αποστολής του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 18:15.

O Εμβιλά έχει υποστεί ελαφράς μορφής θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και για αυτόν τον λόγο από την προηγούμενη Παρασκευή έχει μπει σε καθημερινό εντατικό πρόγραμμα, με σκοπό να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί το συντομότερο στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με τις διπλές θεραπείες και το ειδικό πρόγραμμα να αποτελεί καθημερινότητά του αυτές τις ημέρες.

Ο Γάλλος χαφ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και δύσκολα θα προλάβει το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στο ιατρικό επιτελείο θέλουν να προσπαθήσουν να έχουν έτοιμο τον παίκτη για το ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τη Φενέρμπαχτσε, που είναι σε 9 ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως και στην αναμέτρηση στη Λαμία, έτσι κι απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, λόγω ενοχλήσεων. Η κατάστασή του όπως είναι πιο εύκολη από του Εμβιλά. Με βάση τις εκτιμήσεις, ο 34χρονος αρχισκόρερ των Πειραιωτών είναι πιθανό να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη την ερχόμενη Κυριακή. Σε μία από τις πιο δύσκολες εξόδους το πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments