Αθλητισμός

Τσιμίκας: Γράφει ιστορία στη Λίβερπουλ

Τσιμίκας: Γράφει ιστορία στη Λίβερπουλ
Τσιμίκας: Ξεκίνησε ιδανικά για μια ονειρεμένη σεζόν στο Μέρσεϊσάιντ. Τα στατιστικά και η φρενίτιδα αγάπης στον Έλληνα αμυντικό.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας μπακ αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν ως βασικός σε μια εκ των μεγαλύτερων ομάδων του πλανήτη, τη Λίβερπουλ. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Νόριτς των Γιαννούλη, Τζόλη, έδωσε μια καταπληκτική ασιστ στο γκολ του Ορίγκι και καθοριστική συμμετοχή στο πρώτο γκολ. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού κέρδισε ξανά τους πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ να επικρατεί εκτός έδρας με 3-0 της Νόριτς.

Τσιμίκας: 4 ασιστ στο φετινό ξεκίνημα

Ο «Τσίμι» είναι on fire κι ο Γιούργκεν Κλοπ τον εμπιστεύεται απόλυτα πλέον.

Μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση, από τις πολλές που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Έλληνας άσος, ο οποίος έφτασε τις τέσσερις ασίστ στη σεζόν, δείχνοντας πως είναι ικανός για πολλά. Και για τη θέση του βασικού μπακ, την οποία πολλοί φίλαθλοι της Λίβερπουλ πιστεύουν πως πλέον την αξίζει.

Τσιμίκας: Τον αποθεώνουν στην Πρέμιερ Λιγκ

Στο Άμφιλντ όλοι μιλάνε για τον Έλλην μπακ που έχει ξετρελάνει τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας.

«Στη ζωή μου, ο Κώστας Τσιμίκας είναι το καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου», έγραψε ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ στα twitter, πηγαίνοντας την… τρέλα πιο μακριά από ποτέ!

«Ο Κώστας Τσιμίκας έχει καλύτερη… παράδοση και από τον Άγιο Βασίλη», λέει ένας ακόμη φίλαθλος των «κόκκινων», ενώ ένας άλλος γράφει κάτι αντίστοιχο με τον πρώτο, αναφέροντας πως ο «Τσίμι» είναι αυτή τη στιγμή το δεύτερο καλύτερο αριστερό μπακ της Premier League.

Τσιμίκας: Τα συγκλονιστικά στατιστικά με τη Λίβερπουλ

66% ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις, 5/11 σέντρες, 4 δημιουργημένες ευκαιρίες, μία ασίστ, 2/4 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος, 2/2 κερδισμένες μονομαχίες στον αέρα και 2/2 τάκλιν. Μία ολοκληρωμένη εμφάνιση! Τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά όπου φαίνεται πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα μπακ του «Νησιού».

«Δεν βλέπω καμία διαφορά μεταξύ του Τσιμίκα και του Ρόμπερτσον, όταν ανεβαίνουν στο γήπεδο», προσθέτει ένας ακόμη φίλαθλος της Λίβερπουλ, ενώ μία ακόμη φίλη των «κόκκινων» δεν απορεί με τον Γιούργκεν Κλοπ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Οι σέντρες του Τσιμίκα είναι τόσο καλές, δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Κλοπ κράτησε αυτό το… τέρας εκτός για τόσο μεγάλο καιρό»!

Τσιμίκας: Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός στο γκολ του Ορίγκι

Ο «Τσίμι» που λατρεύεται από τους φίλους των κόκκινων πανηγύρισε με τον Οριγκί παίζοντας πιάνο, ώστε να χορέψει ο Βέλγος επιθετικός σε έναν πολύ ιδιαίτερο πανηγυρισμό.

Στον πανηγυρισμό του μαζί με τον διεθνή επιθετικό, ο Τσιμίκας έκανε πως έπαιζε πιάνο και έγραψε στα social media: «Ποιος άλλος θέλει να δει τον μεγάλο Ντιβ να χορεύει;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments