Ελλάδα

Έγκλημα στη Ρόδο: Η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της

Έγκλημα στη Ρόδο: Η 31χρονη δασκάλα που σκότωσε ο πρώην φίλος της
Έγκλημα στη Ρόδο: Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίας της άτυχης 31χρονης που σκοτώθηκε από τον πρώην φίλο της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Ρόδου, με τη δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της. Η Ρόδος είναι σοκαρισμένη, καθώς ο γυναικοκτόνος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 30χρονη γυναίκα με δύο πυροβολισμούς. Μάλιστα, δημοσιοποιήθηκαν και φωτογραφίες της άτυχης κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες της άτυχης 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην φίλο της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή δίνεται στη δημοσιότητα το σημείωμα το οποίο άφησε ο δράστης της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας, στην περιοχή Ροδινίου στη Ρόδο.

Ρόδος: Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η φονική επίθεση έγινε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Ένας άνδρας ηλικίας 35 έως 40 ετών, σύμφωνα με τη «Ροδιακή» έστησε καρτέρι σε μια 30χρονη με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα είναι ηλικίας 30 ετών φέρεται να ονομάζεται Δώρα και να διαμένει στην περιοχή.

Ο άνδρας εκτέλεσε τη γυναίκα με κυνηγετική καραμπίνα και ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα. Από τις πρώτες μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άγνωστο αυτοκίνητο με δύο άτομα μέσα, περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα από το δικό της που ήταν σταθμευμένο και όταν η κοπέλα πλησίασε, την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, την εκτέλεσαν με δύο σφαίρες. Ρόδος

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροσβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόφυρτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά. Γνωρίζω την κοπέλα φατσικά. Είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια αγγλικών. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουμέντος μιλά στο LIVE NEWS για την εν ψυχρώ εκτέλεση με καραμπίνα της καθηγήτρια στη Ρόδο από τη σύντροφό της. Η Ντόρα πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της και της είχε στήσει καρτέρι ο δολοφόνος και την εκτέλεσε με 2 σφαίρες στην καρδιά. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι είχε και συνεργό. Ο εν λόγω άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε παραβιαστική συμπεριφορά, εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments