Lifestyle

Monica Bellucci: Λάμψη αστέρων στην παράστασή της στο Ηρώδειο

Monica Bellucci: Λάμψη αστέρων στην παράστασή της στο Ηρώδειο
Monica Bellucci: Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Η Monica Bellucci έδωσε ρεσιτάλ στην παράσταση που έδωσε στο Ηρώδειο, αφιερωμένη στη Μαρία Κάλας. Η πρωταγωνίστρια μετά την αναβολή της περσινής παράστασης λόγω covid, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκε στην Ελλάδα και στην Αθήνα, στην πρώτη της θεατρική εμφάνιση υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ, μια μετάκληση που εξασφάλισε για το ελληνικό κοινό ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Πρόκειται για τις «Επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας» (Maria Callas: Lettres & Mémoires)» που θα αναγνώσει στα γαλλικά με τον δικό της αισθαντικό τρόπο στο Ηρώδειο, στις 21,22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη παράσταση ήταν sold out και έλαμψαν δια της παρουσίας τους πολλοί αστέρες του εγχώριου star system.

Από τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη μέχρι την Άννα Βίσση με τον Χρύσανθο Πανά αλλά και τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, το Ηρώδειο γέμισε από τις παρουσίες εκπροσώπων του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, όπως ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο ομόλογός του από την Κωνσταντινούπολη, Εκρέμ Ιμάμογλου, αλλά και εκπρόσωποι της εγχώριας Showbiz, βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την παράσταση που ανέβηκε υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.

Στις φωτογραφίες:

  1. Χριστίνα Παππά – Γιώργος Βάλαρης
  2. Μαρίνα Πατούλη
  3. Νατάσα Παζαΐτη
  4. Τζωρτζίνα Παγώνη – Δημήτρης Γιώτης
  5. Άννα Βίσση
  6. Σία Κοσιώνη, Κώστας Μπακογιάννης, Εκρέμ Ιμάμογλου
  7. Σία Κοσιώνη
  8. Τρύφωνας Σαμαράς – Χριστίνα Παππά
  9. Ράνια Θρασκιά
  10. Λάκης Λαζόπουλος
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments