Lifestyle

Monica Bellucci: Ποζάρει μαζί με την κόρη της Deva Casel

Monica Bellucci: Ποζάρει μαζί με την κόρη της Deva Casel
Monica Bellucci: Ποζάρει μαζί με την κόρη της Deva Casel για τις ανάγκες εξώφυλλου και τρελαίνουν κόσμο.

Μπορείτε να σκεφτείτε κάποια γυναίκα πιο εντυπωσιακή από την Monica Bellucci; Η Ιταλίδα ντίβα είναι ένα διαχρονικό είδωλο ομορφιάς και σεξαπίλ μέχρι και σήμερα στα 56 της χρόνια.Τα χνάρια της φαίνεται ότι ακολουθεί και η 16χρονη κόρη της με τον Vincent Cassel, η Deva, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling, με μερικές δυνατές συνεργασίες.

Αυτή την φορά μητέρα και κόρη πόζαραν μαζί και το αποτέλεσμα είναι ένα ψηφιακό εξώφυλλο που ξεχειλίζει από ομορφιά. Οι δυο τους πόζαραν για τη Vogue Italia, φορώντας μαύρα φορέματα Dolce & Gabbana και φωτογραφήθηκαν από τον Paolo Roversi.

Στο κέντρο της φωτογραφίας η ανερχόμενη -πανέμορφη έφηβη- Deva καθισμένη και στο πλάι της η εμβληματική μητέρα της, Monica Belucci. Η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Τα μακριά μαύρα μαλλιά τους πλαισιώνουν τα πρόσωπά τους με τα θηλυκά χαρακτηριστικά, την λευκή επιδερμίδα, τα σκούρα μάτια και τα γεμάτα χείλη. Τα μαλλιά της νεαρής Deva είναι χτενισμένα σε μια μακριά πλεξούδα. Δεν ξέρουμε ποια να πρωτοθαυμάσουμε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

Eva Padlock: Για πολλά χρόνια η Monica Bellucci αποτελεί μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Η μεσογειακές καμπύλες της Ιταλίδας καλλονής έχουν μαγνητίσει εκατομμύρια ανδρών. Ωστόσο τα χρόνια περνάνε και έχει έρθει η ώρα η για την διάδοχη κατάσταση. Για πολλούς αυτή τη θέση έχει κερδίσει ήδη η Eva Padlock. Η εντυπωσιακή Ισπανίδα έχει κερδίσει δεκάδες followers το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ποζάρει με τα εσώρουχα Σουτιέν που αφήνει σημεία από το στήθος της να φανούν και κάτω εσώρουχο που στην ουσία είναι δερμάτινα κορδόνια που απλώς συγκρατούν το ελάχιστο κομμάτι ύφασμα που καλύπτει τα απαραίτητα.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

svg%3E svg%3E svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments