Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Διδακτικό προσωπικό στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Θέσεις εργασίας: Διδακτικό προσωπικό στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής
Θέσεις εργασίας: Με 54 νέους υπαλλήλους ενισχύεται το τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής για το εκπαιδευτικό έτος 2021 -2022.

Με 54 νέους υπαλλήλους ενισχύεται το τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής για το εκπαιδευτικό έτος 2021 -2022. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις μέχρι 12 Οκτωβρίου και ώρα 14:00. Η υποβολή των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψη με επιλογή των υποψηφίων, θα γίνεται μέχρι την 14.00 ώρα της 12-10-2021 (δεν περιλαμβάνονται αργίες και Σαββατοκύριακα), προσωπικά από τους υποψήφιους/-ες ή από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους, στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, 7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Τ.Κ. 69100.

Δυνατή η υποβολή των αιτήσεων ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς των ΕΛΤΑ ή Courier, στην έδρα της Υπηρεσίας μας, υπό την προϋπόθεση εφαρμογής των αναφερομένων στη σχετική προκήρυξη.

Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά, που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments