Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ρεκόρ εντός έδρας νικών

Ολυμπιακός: Ρεκόρ εντός έδρας νικών
Ολυμπιακός: Τις 800 εντός έδρας νίκες σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League έφθασαν οι Ερυθρόλευκοι.

Ακόμα ένα ρεκόρ που κατέκτησε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στο Καραϊσκάκη επί του Απόλλωνος Σμύρνης.

Με το «τρίποντο» αυτό οι Ερυθρόλευκοι έγραψαν ιστορία, καθώς έφθασαν τις 800 εντός έδρας νίκες σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League.

Ο Ολυμπιακός έφθασε τον αριθμό αυτόν λίγο πριν συμπληρώσει τους 1.000 αγώνες γηπεδούχος, αφού το κατάφερε στο 9.95ο.

Έχει ποσοστό νικών δηλαδή λίγο πάνω από το 80% των αγώνων του ή αλλιώς κερδίζει κάτι παραπάνω από τέσσερις αγώνες σε κάθε πέντε που παίζει.

Έχει ακόμα 130 ισοπαλίες και 65 ήττες.

Η εντυπωσιακή σύμπτωση είναι ότι την ίδια ώρα ο Απόλλων Σμύρνης έφθανε τις 400 ήττες εκτός έδρας στην κατηγορία.

Για τους φιλοξενούμενους ήταν ο υπ’ αριθμόν 666 αγώνας εκτός έδρας στην Α’ Εθνική/Super League, έχουν χάσει δηλαδή το 60% των αγώνων τους. Έχουν ακόμα 99 νίκες και 167 ισοπαλίες.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 4-1: Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να νικήσουν τον Απόλλωνα με πρωταγωνιστή τον Σοάρες.

Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα με πολλά γκολ. Οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Τικίνιο Σοάρες, που πέτυχε δύο γκολ (47’, 72’), ο Ολυμπιακός επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1, για την 3η αγωνιστική της Superleague.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 79’ με το γκολ του Ντάουντα. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία, που παρέμεινε χωρίς βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον άπαντες στον πειραϊκό σύλλογο στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 4η αγωνιστική της Superleague.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments