Οικονομία

Γιάννης Τσακίρης: Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις εστίασης από τη δράση ΕΣΠΑ έχουν αποπληρωθεί

Γιάννης Τσακίρης: Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις εστίασης από τη δράση ΕΣΠΑ έχουν αποπληρωθεί
Γιάννης Τσακίρης: Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις εστίασης έχουν αποπληρωθεί μέσω ΕΣΠΑ σημείωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης.

Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις εστίασης έχουν αποπληρωθεί μέσω ΕΣΠΑ σημείωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γιάννης Τσακίρης. Ο κ. Τσακίρης έγραψε στην ανάρτησή του «Περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις εστίασης έχουν αποπληρωθεί, ενώ συνεχίζουμε δυναμικά και με τις τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς κάθε 3 μέρες γίνονται πληρωμές».

Παράλληλα, δημοσιεύθηκε η 7η τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» , σχετικά με την ένταξη επιπλέον 414 επιχειρηματικών σχεδίων συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 62.059.513,37 ευρώ. Η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 616.681.182,22 ευρώ. ΕΣΠΑ

Δημοσιεύθηκε επίσης η 6η τροποποίηση της απόφασης ένταξης ωφελούμενων στο πλαίσιο της δράσης «e-λιανικό – Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» σχετικά με την ένταξη επιπλέον 93 ωφελούμενων με δημόσια δαπάνη 431.008,24 ευρώ. Οπότε, οι συνολικά ενταγμένοι ωφελούμενοι ανέρχονται σε 9.863 και η συνολική δημόσια δαπάνη διαμορφώνεται σε 46.253.007,32 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε η 13η τροποποίηση της απόφασης ένταξης πράξεων κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Β Κύκλος)» του ΕΠΑνΕΚ, σχετικά με την ένταξη, ακόμη, 24 επιχειρηματικών σχεδίων/πράξεων συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 598.869,00 ευρώ. Ειδικότερα, 3 επιχειρηματικά σχέδια αφορούν στην πρώτη περίοδο υποβολών, 6 στη δεύτερη και 15 στην τρίτη περίοδο υποβολών.

Με την τροποποίηση της απόφασης τα συνολικά ενταγμένα επιχειρηματικά σχέδια στη δράση ανέρχονται σε 5.019. Η συνολική δημόσια δαπάνη διαμορφώνεται σε 126.815.138,73 ευρώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments