Lifestyle

Justin Bieber – Hailey Baldwin: Οι fans φώναζαν το όνομα της Selena Gomez

Justin Bieber – Hailey Baldwin: Οι fans φώναζαν το όνομα της Selena Gomez
Justin Bieber - Hailey Baldwin: Η απρόοπτη εξέλιξη στο Met Gala με τις Beliebers να φωνάζουν το όνομα της Selena Gomez, φέρεται πως έφερε ταραχή στη νυν σύντροφο του καλλιτέχνη.

Το Met Gala 2021 που διεξήχθη στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης των ΗΠΑ, στις 13 Σεπτεμβρίου, συνέπεσε με την επέτειο γάμου του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin, που φέτος πέρασαν ένα άκρως ελληνικό καλοκαίρι στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας, καθώς επισκέφθηκαν τη Μύκονο, την Ίο και τη Μήλο.

Βέβαια το ζευγάρι δεν γιόρτασε την επέτειο του με τον καλύτερο τρόπο καθώς συνάντησε μια απρόοπτη έκπληξη.

Την ώρα που το διάσημο ζεύγος πόζαρε το κόκκινο χαλί, το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο και ανάμεσά τους ήταν πολλές fans του καλλιτέχνη, γνωστές ως Beliebers, φώναζαν δυνατά το όνομα της πρώην κοπέλας του super star, Selena Gomez.

Κάτι που φυσικά έφερε σε δύσκολη θέση τον ίδιο, αλλά κυρίως τη νυν σύντροφό του, που σύμφωνα με ένα video που έχει γίνει viral στο TikTok, δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της στεναχώριας της και για αυτό τον λόγο φέρεται πως ζήτησε από τους συνεργάτες της, μαύρα γυαλιά ηλίου τα οποία και φόρεσε στη συνέχεια.

Το video μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές και τα σχόλια ποικίλουν με θαυμαστές να χωρίζονται σε «στρατόπεδα», είτε υπέρ της Hailey, είτε της Selena.

Στη διάρκεια του video φαίνεται ο Justin Bieber να λέει «σε αγαπώ» στη σύζυγό του και να της ζητά να μην κλαίει.

@techto2kPart 2?🚀 #new #ios15 #apple #iphone♬ Nice To Meet Ya – Wes Nelson

Justin Bieber και Selena Gomez είχαν μια ταραχώδη σχέση από το 2010 έως το 2018.

Σε ένα άλλο video, το οποίο δείχνει τη σκηνή από άλλη οπτική γωνία, η ξαδέρφη της Halie, Ireland Baldwin, κόρη του Alec Baldwin and Kim Basinger, έγραψε στα σχόλια: «Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που ξέρω. Δεν νοιάζονται γι’ αυτά». Το σχόλιό της έχει ήδη κερδίσει χιλιάδες likes.

Κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης το ζευγάρι βρήκε ξανά την όμορφη διάθεσή του και φαίνεται πως άφησε πίσω το απρόοπτο συμβάν. Υπενθυμίζεται πως το ζεύγος πέρασε ένα άκρως ελληνικό καλοκαίρι στα πανέμορφα νησιά της χώρας μας, καθώς επισκέφθηκε τη Μύκονο, την Ίο και τη Μήλο φέτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments