Αθλητισμός

Μίλησε με κορυφαία ελληνική ομάδα ο Βλάνταν Ίβιτς

Μίλησε με κορυφαία ελληνική ομάδα ο Βλάνταν Ίβιτς
Ο Βλάνταν Ίβιτς παραμένει χωρίς ομάδα. Έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις τόσο από την Ελλάδα όσο κι από την Κύπρο, ωστόσο ευγενικά αρνείται σε όλους περιμένοντας την καλή πρόταση.

Τελευταία ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ δέχθηκε ακόμα μία κλήση, αυτή τη φορά από τη Superleague για λογαριασμό top ελληνικής ομάδας. Πρόκειται για τον Άρη, ο οποίος ήταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά πλέον έχει παγώσει τις όποιες επαφές λόγω της νίκης επί του Παναθηναϊκού.

O Βλάνταν Ίβιτς έπεσε στα υπόψιν του Θοδωρή Καρυπίδη, έγινε μια βολιδοσκόπηση σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, θεωρώντας προφανώς πισωγύρισμα την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Άρης δεν ασχολήθηκε περαιτέρω η αλήθεια είναι και συνέχισε το ψάξιμο στο εξωτερικό. Αφού, άλλωστε, δεν υπήρχε πιθανότητα συνεργασίας με τον Βλάνταν Ίβιτς, το αφεντικό της ομάδας πήρε την απόφαση ότι ο επόμενος προπονητής θα είναι από το εξωτερικό. Και η λίστα του, που θα ανοίξει ξανά σε περίπτωση που η ομάδα δεν συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, περιλαμβάνει ονόματα μόνο από την ξένη αγορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments