Αθλητισμός

Ντιν Μπέρτα Βινιάλες: Έχασε τη ζωή του στη πίστα του Χερέθ

Ντιν Μπέρτα Βινιάλες: Έχασε τη ζωή του στη πίστα του Χερέθ
Ντιν Μπέρτα Βινιάλες: Στο πένθος βυθίστηκε ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο νεαρός οδηγός είναι νεκρός.

Ο νεαρός οδηγός Ντιν Μπέρτα Βινιάλες, έχασε τη ζωή του στη πίστα του Χερέθ της Ισπανίας ενώ έτρεχε αγωνιζόμενος στην κατηγορία Supersport.

Ο 16χρονος αναβάτης δεν κατάφερε να αναρρώσει από το ατύχημα που συνέβη το πρωί του Σαββάτου 25/9.

Ντιν Μπέρτα Βινιάλες: Η ανακοίνωση των διοργανωτών

«Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε το θάνατο του Βινιάλες. Η οικογένεια του World Superbike στέλνει όλη της την αγάπη στην οικογένειά του, τους αγαπημένους του και την ομάδα του. Θα μας λείψει η προσωπικότητα σου, ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη» αναφέρει ο οργανισμός.

«Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του @DeanBerta21 μετά από μια συντριβή στον #WorldSSP300 Race 1 σήμερα. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη δύναμη στον Maverick Vinales και σε όλη την οικογένεια του Ντιν, στην ομάδα του και στους αγαπημένους του» ανέφερε στο twitter το MotoGP.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Ο Βινιάλες ενεπλάκη σε πολλαπλό ατύχημα κατά τον πρώτο αγώνα της κατηγορίας Supersport 300  που έλαβε χώρα το Σάββατο 25/9 στην πίστα του Χερέθ. Ο αγώνας σταμάτησε αμέσως με κόκκινη σημαία, τρεις γύρους πριν την ολοκλήρωση. Ακολούθησε ανακοίνωση από τους διοργανωτές για την ακύρωση των υπολοίπων δραστηριοτήτων της ημέρας, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης. Σε λιγότερο από δύο ώρες μετά το δυστύχημα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα θλιβερά νέα.

Ξάδερφος του αναβάτη του MotoGP Μάβερικ Βινάλες

Ο Βινάλες είναι ο ξάδερφος του αναβάτη του MotoGP Μάβερικ Βινάλες και ήταν μέλος της ομάδας Vinales Racing Team.

Ο αγώνας και το υπόλοιπο της δράσης του Σαββάτου ακυρώθηκαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments